Astrološki pregled za četrtek 15. junij

dneveni horoskop slika
V četrtek bo Luna sprva še v vodnarju. Begala in spodbujala nas bo, da dokončamo in naredimo stvari kot nam paše. Ko bo Luna prestopila v ribe, ob 11.17. uri, bomo začutili, da nekaj ni ok. Nekaj enostavno ne bo ustrezalo našim predstavam, kako bi moralo biti. Dan bo postal še bolj pisan in še bolj čustven. Nekaj nerealnega in nestvarnega ne bo zadostovalo, da bi se počutili vesele, žive in navdušene.

Zgodaj zjutraj, ob 6.40. uri, se bo Luna s sekstilom povezala z Uranom. Ta povezava nam bo dala moč, da vstanemo iz postelje in nam pokazala, da ni prepozno, da naredimo še nekaj, kar prej sploh nismo pomislili. Bolj navihani in živi bomo.

Ko bo ura 11.18. se bo dovršila opozicija Sonca in R Saturna. Levom, kozorogom in vodnarjem bo to povezovanje prineslo največ težav. Na splošno takšna opozicija obremenjuje človeka, mu jemlje moč in mu nalaga veliko dodatnih bremen in skrbi. S tem so povezani tudi razni občutki sramu, neprimernosti in neustreznosti. Potrebno je veliko vlagati, se truditi, dokazovati, da se pozna minimalen uspeh ali dosežek. S tem je nakazan naš odnos do življenja in do problemov kot zelo resen, strog in racionalen. Nobenega popuščanja ne bomo tolerirali.