Astrološki pregled za petek 15. april

dnevni horoskop slika
Luna v levu bo naš petek naredila bolj zabaven, sproščen, drzen in ustvarjalen. V nas bo več samozavesti in moči. Znali bomo povzdigniti glas in vzeti stvari v svoje roke.

Ob 8.31. bo s trigonom Lune in Marsa ta ognjena energija še toliko bolj na udaru. V nas bo zelo veliko energije, zelo veliko želja in občutkov. Ker je Mars stacionaren se bo veliko stvari v nas nabiralo, zato se bomo težje izražali in sporazumevali. Veliko zna biti nenadzorovanih, nagonskih odzivov, jeze in vročekrvnosti.

Lunin trigon na Venero bo ob 14.44. uri nekoliko pomiril naše notranje napetosti. Čeprav se povezujeta ženski energiji, bo ognjeni, odločni element dodal nekaj več strasti, dinamike in moči. Bolj bomo zadovoljni in naklonjeni drug drugemu.

Proti koncu dneva (ob 21.30.) nas zna presenetiti Lunin kvadrat z Merkurjem. Fiksni modus bo še dodal svoj pečat in poudaril našo vztrajnost in nekompromisnost. Ker bo vztrajanje pri svojem premočno, se ne bomo zmogli prilagajati sogovorniku, zaradi česar bo nemir v nas naraščal.

Ob 22.11. uri še lahko ujamemo Lunin trigon z R Saturnom. Obveljala bo razsodnost in praktičnost. Bolj bomo usmerjeni v obveznosti, oziroma v to, kaj še lahko naredimo.