Astrološki pregled za petek 13 maj

dnevni horoskop slika
Bolj samozavestno in pogumno bomo zakorakali v dan in obveznosti naproti.

S petkom in Luno v levu bomo zaključili ta delavni teden. Imeli bomo ogromno energije in elana, ki ga bomo želeli izživeti. Bolj samozavestno in pogumno bomo zakorakali v dan in obveznosti naproti. Zaradi prevelike želje po izražanju in dokazovanju, lahko izpademo arogantni, nastopaški in kar preveč drzni.

Danes goduje sv. Servacij, ki nam bo pomagal proti zmrzali in raznim škodljivcem.

Jutranji kvadrat Lune in Venere ob 5.20. uri ter kvadrat Lune in R Merkurja ob 7.27. uri nam zna postreči z nemirom in nezmožnostjo izražanja. Spodbujen bo tudi trigon R Merkurja in Venere, ki se bo dovršil danes ob 21.00. uri. Te luštne vibracije namenjene predvsem bikom, dvojčkom, devicam in tehtnicam, bomo zaznavali skozi cel dan. Več bo prijetnih trenutkov, bolj lahkotnih in družabnih. Znali se bomo pogovarjati in na sploh sporazumevati. Tudi spogledovanje nam bo šlo bolje od rok. Težili bomo k lepim in dobrim odnosom. Počutili se bomo bolj prikupne, privlačne in družabne. Prav tako bo povečan naš občutek za lepo, praktično in uporbno.

Naslednji bo ognjeni trigon Lune in Urana, ki bo spodbudil naš dnevni ritem in željo po druženju. Bolj bomo hitri, impulzivni pa tudi iznajdljivi in polni nenavadnih idej. Odvrgli bomo svoje nazore in se prepustili toku življenja.

Danes nastopi tudi Prvi krajec. Luna sestavi kvadrat s Soncem ob 19.02. uri. Danes je ugoden dan, da se podamo v realizacijo svojih načrtov in ciljev. Imeli bomo več energije in volje do dela.

V noči na soboto se dovrši še ena povezava, ki jo bomo lahko zaznavali že danes. Venera se bo s trigonom povezala z R Plutonom ob 4.20. uri. S tem bodo povečane naše strasti in potreba po pripadnosti (partnerski, nacionalni, verski…). V nas bodo močne in mogočne želje, ki jih bomo težje nadzorovali in na vsak način težili k njihovi uresničitvi. Ta vpliv bodo še posebno močno čutili biki, tehtnice in škorpijoni. Izžarevali bomo neko mero seksapila in se na veliko spogledovali. Partnerske vezi se bodo bodisi okrepile, bodisi razbremenile. Vsakokrat, ko je vmešan Pluton, gre bolj zares, bolj nekompromisno in bolj usodno. Zemeljski trigon nam bo dajal tudi več možnosti za okrepitev na finančnem področju, kar Venera in Pluton že tako naznanjata.