Astrološki pregled za petek 12. maj

dnevni horoskop slika
V petek bo Luna v optimističnem in zagnanem strelcu. In prav take energije nam bo pošiljala danes. V nas bo več volje do življenja, do spoznavanja in raziskovanja. Bolj drzni in zagnani bomo. Usmerjeni in spontani. Ko se bomo za nekaj odločili, bomo to tudi realizirali.

Luna se bo v dopoldanskem času, ob 11.40. uri, najprej s trigonom povezala z Venero. Ognjeni trigon nas bo napolnil z ljubeznijo, z odločnostjo in velikim razumevanjem. Močneje se bomo zavedali svojih želja in znali jih bomo zadovoljiti.

Mars se bo danes ob 12.18. uri, s trigonom povezal z Luninim dispozitorjem, R Jupitrom. Ta zračni trigon bodo najbolj zaznavali ovni, škorpijoni, strelci in ribe. Velika intelektualna moč, bo podprta z velikim občutkom za etiko in moralo. Boj za pravičnost in moč. Za doseganje uspehov, posebno v pravnih zadevah. V nas bo veliko energije in usmerjenosti v prihodnost. S to povezavo ne bomo ostajali doma, ampak bomo želeli stvari izkusiti na lastni koži in preveriti v živo. Medsebojna recepcija teh dveh planetov nas bo še dodatno podpirala pri vseh aktivnostih, ki bodo povezane z zbiranjem najrazličnejših informacij, ki nam bodo nosile osebno zadovoljstvo in obilje.