Astrološki pregled za petek 11. november

dnevni horoskop slika
Polni bomo elana, energije, poguma in odločnosti.

Danes bo Luna že v ovnu. Naše priprave na aktiven vikend se bodo začele že danes zjutraj. Vseeno si bomo lahko tudi zadnji delovni dan naredili po svojih željah. Polni bomo elana, energije, poguma in odločnosti. Razlika od prejšnjih, počasnih dni bo zelo opazna. Imeli bomo več volje in lažje se bomo odločali. Danes bo dober dan, da izrazimo svojo aktivno plat sebe. Kaj je tisto, kar nam daje voljo do življenja, kar nas veseli in nam daje energijo.

Danes Luna ne bo delala posebnih povezav, zato bo ta aktivna plat ovnove narave bolj izstopajoča. Temperamentnost in dinamiko bomo čutili tudi v našem doživljanju sveta in oseb okoli sebe. Bolj eksplozivni znamo biti. Akcija da reakcijo, zato pazimo kako delujemo v medsebojnih odnosih, da po nepotrebnem ne sprožimo večjih nesporazumov. Kar bojeviti znamo biti. Včasih je vztrajnost lepa čednost, vendar ne kadar se prelevi v nepopustljivost, samo zato ker…

Samo najbolj zgodnji, bodo lahko zaznali sekstil Lune in Marsa, ki se bo sestavil ob 5.06. uri zjutraj. Ta vpliv bo samo še podprl vso zagnanost Lune v ovnu. Več bo energije in ne bomo izgubljali časa po nepotrebnem.

Bo pa jutri zjutraj v drugo znamenje prestopila tudi Venera. Nove, bolj zadržane, resne in odgovorne energije čakajo bike in tehtnice. Venera bo prestopila v znamenje kozoroga, kar bo prineslo več skrbi in obveznosti, po drugi strani pa več usmerjenosti, delavnosti in vztrajnosti. V tem obdobju bomo lahko zaznali, da so tudi naši odnosi postali resnejši in stabilnejši. Z Venero v kozorogu bomo razvijali naše zaupanje in ljubezen. Bolj premišljeno in dosledno bomo sprejemali naslednje odločitve. Nikoli ne škodi, če še enkrat preverimo, ali je to res tisto kar potrebujemo in ali imamo vse potrebno. Vsa ta povečana skrbnost in prevzemanje odgovornosti pa zna vplivati tudi na našo samopodobo. Delujmo tako, da si zgradimo lepo in dobro samopodobo, ki nam bo dajala podporo za vse svoje naslednje korake.