Astrološki pregled za petek 10. junij

dnevni horoskop slika
Zresnili se bomo, umirili in bolj trezno premislili o vsem. Ker je Lunin dispozitor na koncu znamenja bika, ker je kar nekaj napornih zvezd, dan kljub devici ne bo najbolj produktiven.

V prvem delu tokratnega petka bo Luna še v levu. Znali se bomo pozabavati in izpostaviti svoje najboljše lastnosti. Še z zadnjimi močmi bomo pokazali kdo smo in kaj mislimo – samozavestno in odločno. Popoldne, ob 15.45., bo Luna prestopila v devico. Zresnili se bomo, umirili in bolj trezno premislili o vsem. Ker je Lunin dispozitor na koncu znamenja bika, ker je kar nekaj napornih zvezd, dan kljub devici, ne bo najbolj produktiven.

Težje bomo zadrževali svoja nagnenja in reakcije. Luna se ob 7.37. uri s kvadratom poveže z R Marsom in zopet pokaže svoje zobe. Bolj zaletavi znamo biti, nepremišljeni in raztreseni. Še posebno, ker v tem primeru Luna zopet opomni na opozicijo Marsa in Merkurja, ki je bila aktualna včeraj. Še bomo jezikavi, nemirni, nestrpni in nepopustljivi. Težje se bomo pogovarjali v mirnem tonu, saj znamo vsako besedo vzeti kot napad nase.

Vseeno bomo popoldne z Luno v devici bolj pripravljeni na spravo ali vsaj na pogovor. Naš pogled na svet bo bolj razumski in praktičen.