Astrološki pregled za petek 1. april

vrtiljak 3
Bomo videli kako (ne-)zabaven zna biti 1. april pod taktirko strogega in zadržanega kozoroga.

Petek je dan za metek! Ne, če je tu poleg Luna v kozorogu, ki se bo držala svojega urnika, svojega reda in svojih zapovedi. Bomo videli kako (ne-)zabaven zna biti 1. april pod taktirko strogega in zadržanega kozoroga.

Ob 9.20. uri Luna s kvadratom na Urana še enkrat spomni na konjunkcijo Urana in Merkurja, ki se je dovršila včeraj. S tem bodo poudarjene naše hitre odzivnosti, naše nagonske reakcije ter ostre in drzne besede. Bolj bomo impulzivni, razdražljivi in tudi eksplozivni. S tem vplivom bo dan norcev prav zaživel in se razvnel. Norčije, šale, ukane, raznorazne potegavščine bodo danes spodbujene prav s strani Merkurja in Urana. Z Luno v kozorogu pa bomo znali tudi presoditi, do katere mere je šala še primerna. Bolj odgovorno bomo postopali in skušali miriti norčije, ki bi lahko ušle izpod nadzora. Vseeno pazimo na svoje besede, da ne ranimo ali užalimo nekoga. Pazimo na svoje imetje, da ne dobi noge in pazimo kako se obnašamo v prometu, kjer so možne nesreče.

Ob 18.39. pa se bomo lažje sprostili in uživali v prijetni družbi, kar bo spodbujal Lunin sekstil z Venero. Bolj bomo pomirjeni, srečni in zadovoljni.