Astrološki pregled za nedeljo 18. december

dnevni horoskop slika
Veliko veselja, sreče, ljubezni in zabave bomo opažali. Splošno vzdušje bo bolj dinamično in tudi velikopotezno.

NEDELJA (18. december)

V nedeljo bo Luna dober del dneva še v levu. Do 18.51. ure bomo lahko uživali v teh polnih in dinamičnih energijah. V nas bo več volje, več pozitivne in odločne energije, ki bo silila na dan. Tako bomo preko dneva bolj šarmantni in privlačni. Izkoristimo te ure polne energije in elana, ko bomo lažje uresničevali svoje želje in želje drugih. Vzemimo si čas za igro, zabavo, šport, druženje in ustvarjanje. Kasneje bo Luna prestopila v devico in kar na enkrat bomo spoznali, da moramo pospraviti vse kar smo prinesli in kar smo si privoščili. Jutri je nov dan in nov teden poln obveznosti in zato se moramo dobro pripraviti.

Še nas bo napolnjevala močna energija, saj se bo Luna s trigonom povezala s Soncem, ob 13.26. uri. Bolj bomo usklajeni s svojimi cilji in čutili bomo moč, da si lahko uresničimo želje. Notranji ogenj nas bo navdajal in nas spodbujal.

Ob 17.55. uri bo na vrsti še ena hitra spodbuda, ki nas bo premaknila z mesta. Opozicija Lune in Marsa nosi več napetosti in razdražljivosti, tako da bodimo previdni kam usmerjamo svojo energijo in na kakšen način podajamo svoje misli in občutke. Težko bomo spremenili svoje mnenje, vendar vseeno bo tudi ta vpliv hitro minil.