Astrološki pregled za četrtek 9. junij

levčka
Potrebna je previdnost v prometu in pazljivost z besedami.

Tudi danes bo Luna v levu sijala in se nam kazala v vsej svoji veličini. Željni bomo zabave, akcije in dobre družbe. Znali bomo pokazati ljubezen in znali bomo pokloniti lepo besedo. Danes bo dan za spontanost, za romantiko, za igro in veselje. Zasijte v svojih barvah.

Zjutraj nam nič ne bo pretežko ali odveč. Lunin trigon z R Saturnom, ki se sestavi ob 7.30., nam bo dal potrebno disciplino in odgovornost, zaradi katere se bomo bolj jasno zavedali svojih obveznosti in nalog. Praktičnost in delavnost nam bosta tokrat prišla prav, da začnemo dan kot se spodobi.

Danes ob 19.00. se sestavi opozicija Merkurja in R Marsa. Kaj lahko pričakujemo s to kombinacijo? Merkur bo govoril in razpredal in polemiziral, se pregovarjal in ugovarjal. Mars bo dodal svojo bojevitost, akcijo, borbenost, agresijo in napadalnost. Svojo trmasto naravo znajo najbolje izživeti dvojčki, device, ovni in škorpijoni. Hudi besedni boji, prepiri, zmerljivke in napadi nas znajo doleteti. Upori v vseh oblikah in tudi prerekanje kar tako. Težko bomo izkoristili ves ta potencial, ki ga nosi povezava. Zato je še toliko večja potreba po previdnosti v vsakem pogovoru in še posebno v prometu. Nepopustljivi znamo biti.

Luna je v rastoči fazi in se ob 19.40 uri s sekstilom poveže s Soncem. To nam bo prineslo nekaj več jasnine in zavedanja kaj hočemo in kam smo usmerjeni. Morda bo uspelo še enkrat povezati Sonce in Venero ter nam prinesla več veselja miru, radosti in celo ljubezni. Znali bomo imeti radi in znali bomo uživati v lepih stvareh.