Astrološki pregled za četrtek 8. junij

dnevni horoskop slika
Danes je Luna že v ognjenem strelcu. Daje nam nove možnosti in usmerjenost naprej. Naprej in v drugo smer. Danes nam optimizem znamenja strelca ne bo v pomoč. Težko ga bomo zaznali in niti ne bomo vedeli zakaj naj bi sploh bili optimistični.

Mnogo bolj premišljeni in zamišljeni bomo. In še pred Polno Luno. Težko se bomo zbrali. Težko bomo določili meje. Težko bomo gledali naprej in težko bomo zaupali. Vse preveč dogajanja bo v nas puščalo sled dvomov in nezaupanja. Ob takih trenutkih se moramo naučiti ustaviti se, predihati trenutno situacijo in v sebi premisliti kaj bomo naredili. Danes se lahko izkažejo tisti najboljši prijatelji. Bodite pozorni komu in kaj zaupate.

Zgodaj zjutraj bo aktualna opozicija Lune in Merkurja. Ta se sestavi ob 5.35. uri. Pomembna je predvsem zato, ker sestavlja konfiguracijo jod, v katero je vpet sekstil Venere in Marsa, ki se tudi sestavlja. In prav Merkur bo tisti, ki bo v tej zgodbi prinesel luč, novo sliko in nov obraz. Občutljivost, ki bo v zraku, bodo le redki zmogli ubesedit. Tisti, ki bodo imeli to sposobnost pa se bodo resnično izkazali. Naša naloga pa je da se od njih učimo.