Astrološki pregled za četrtek 7. julij

dnevni horoskop slikaTudi danes bo Luna v levu sijala, se kazala in si močno želela biti opažena. Kar nekaj neprijetnosti jo čaka danes. Njeni vplivi bodo v nas lahko zbujali kar preveč samozavesti in s tem pretiran ego ter aroganco. Danes bo najbolje, da se prepustimo sončnim žarkom in sami zasijemo v svojem najljubšem naravnem okolju.

Uspešno povezavo, ki sta jo zjutraj sestavila Sonce in Merkur, bomo nekoliko še zaznavali danes in uživali njune kreativne, miselne in ustvarjalne vibracije.

Bo pa Merkur danes tudi v vlogi povezovalca, saj se bo na svoji poti z opozicijo povezal z R Plutonom in v ta odnos vpletel tudi Sonce. S tem bo poudarjena naša izrazna moč. Vseeno zna prevladati naša temna stran in s tem povezano negativno razmišljanje. Dokazovali se bomo in s tem tudi pretiravali. Paziti bo treba predvsem pri sporazumevanju in komuniciranju z drugimi, pa tudi na razmere na cestah ne pozabimo. V zraku zna biti več nemira in s tem povezano vztrajanje pri svojem do te mere, da bomolahko prav izsilili tisto, kar smo si zadali. Preverjali bomo svoje zmožnosti, saj nam občutek ujetosti ne bo všeč.

Se pa ob 12.30. uri sestavi Lunin kvadrat z Marsom, ki nas bo nekoliko razjezil in vznemiril. Spet bodo spodbujene energije, kako se Mars povezuje s trigonom z Venero in z inkonjunkcijo z Uranom. Vse skupaj nam lahko prinese kakšno neljubo presenečenje in še več nezadovoljstva, ki ga bomo težje zadrževali.

Tudi Venera nam že od včeraj obljublja povezavo z Uranom. Ob 16.24. pa bo kvadrat med njima ekzakten. Biki, tehtnice in vodnarji lahko pričakujejo veliko iskrenja in neljubih presenečenj. To ni povezava, ki bi dva združevala v lep partnerski odnos. Tudi za neobvezujoče prijateljstvo to ni najbolj primeren čas. Trma, vztrajnost, tudi nekompromisnost, lahko pretirana zadržanost bo danes na sporedu. Predvsem bomo želeli izpostaviti svojo drugačnost. Občutek svobode bo na prvem mestu, zato nas lahko odnese v kakšne nekonvencionalne vode. Tudi zamere in kuhanje mule lahko pričakujemo. S tem vplivom bo najbolje spremeniti svoj izgled s kakšnim nenavadnim okrasjem, morda sprememba frizure ipd. Bomo pa danes poslušali bolj divjo glasbo in več zanimanja bomo pokazali za moderno tehnologijo.