Astrološki pregled za četrtek 7. april

dnevni horoskop slika
Četrtek nas bo z Luno v ovnu odpeljal novim zmagam naproti. Ali pa vsaj spremembam.

Luna v ovnu je dinamčna, odločna in samozavestna. Kdo izmed nas si bo prilastil tudi tiste manj zaželjene kvalitete Lune v ovnu in zelo odločno ter samozavestno povedal in pokazal kaj si misli.

Danes Luna s Soncem dopolni Mlaj pred tem pa se poveže še z dvema planetoma, ki bosta dopolnila današnjo zgodbo. Obeta se nam pester in razgiban dan.

Ob 10.32. Luna najprej naredi naredi trigon z R Saturnom. Veliko bomo lahko naredili, čeprav nekoliko počasneje, bomo pa izkoristili vztrajnost, moč in podjetnost.

Kasneje, ob 12.25., nas bo Luna s kvadratom na Plutona prisilila, da spustimo na plan svoja čustva, da izpustimo tudi svojo divjo naravo in se pri tem ne oziramo na druge.

Konjunkcija Lune in Sonca se dovrši ob 13.23. uri in nam sporoča, da je čas, da spustimo svoje strahove in prazna pričakovanja, saj je napočil čas za nove začetke. Mlaj v ovnu bo spodbudil naše ideje in nam dal zagona, da začnemo znova.

Ne bomo čakali dolgo, ko bo Luna ob 16.56. že dopolnila konjunkcijo z Uranom. Ta hitra, neučakana energija bo v nas sprožala najrazličnejše ideje in odzive, kot tudi nemir in raztresenost.