Astrološki pregled za četrtek 6. oktober

dnevni horoskop slika
Luna v strelcu nas bo pospremila v zaključek tedna. Želja po sprostitvi bo velika, a ostala bo samo želja. Vsesplošni optimizem in navdušenje, ki ga predstavlja znamenje strelca, danes ne bosta prišla do izraza. Vseeno bomo usmerjeni in obrnjeni naprej in zavedali se bomo priložnosti, ki nam jih ponuja življenje. Izkoristimo rastočo Luno in si premišljeno zastavimo naslednje cilje.

Zjutraj nam Lunin kvadrat z R Neptunom ne bo dovolil vstati iz postelje. Ob 6.11. uri se nam nič ne bo ljubilo. Energije ne bo, volje tudi ne… Pričakovati je bolj leno in zaspano jutro.

Ob 10.44. uri pa bo Luna s konjunkcijo na Saturna poskrbela, da se primemo v roke in naredimo kar je treba narediti. Prevzeli bomo odgovornost, se lotili dela in naredili kakšno izjemo zavoljo tega, da nihče ne bo prikrajšan. Lahko nas doletijo občutki krivde ali manjvrednosti, a ne bomo dovolili, da nas to ovira pri delu.

Nekaj več volje in usmerjenosti nam bo Luna namenila ob 14.02. uri, ko se s sekstilom poveže s Soncem. V nas bo tudi več želje, da naredimo korak naprej in začnemo biti bolj aktivni. V tem času bo spodbujen tudi kvadrat Sonca in Plutona. To nakazuje na močno povečane energije, ki so prav nasprotne tem, ki jih nakazuje današnja Luna. Ta kvadrat bo najmočnejši v petek ob 21.33. uri in zaznavali ga bomo lahko že danes in cel dan v petek. Najmočneje ga bodo čutili levi in škorpijoni. Tem vsa ta napadalna in nekompromisna energija ne uide. Ker gre za izpostavljanje in dokazovanje svoje moči, bo ta vpliv najbolje uporabiti v resnično težkih, fizičnih opravilih, prav tako pa bomo s tem znali doseči svoje cile in si izboriti, kar nam pripada. Težnja po spremembi in doseganju svojih ciljev bo neverjetna, prav silovita. Ne pustimo, da ta energija prevlada nad našim razumom.