Astrološki pregled za četrtek 6. april

dnevni horoskop slika
Luna v levu nas bo napolnjevala z vso potrebno energijo. V nas bo več radosti, navdušenja, veselja in želje po zabavi. Druženje, uživanje in sproščanje v naravi bo danes tisto, kar si bomo najbolj želeli. Z večjo gotovostjo bomo danes sprejemali odločitve in noben izziv nam ne bo preveč težak.

Današnje energije bo zaznamoval tudi trigon Marsa in Plutona, ki se je dopolnil zjutraj ob 6.00. uri. Že včeraj je imel velik vpliv predvsem na ovna in škorpijone. Veliko fizično sposobnost, zmogljivost in moč so lahko pokazali. In lahko jo bodo tudi še danes. Zemeljski trigon nam daje še dodatno podporo, da se bodo stvari res dovršile. Tudi ob 11.07. uri bo Luna s kvadratom na Marsa še enkrat opozorila na to povezovanje Marsa in Plutona. Še bomo lahko premikali gore in vztrajno dokazovali svoje fizične sposobnosti. Pokali bomo od adrenalina in polni bomo nagonskih reakcij.

Ob 9.14. uri bo Luna dopolnila sekstil z Jupitrom. V nas bo več zadovoljstva in občutkov sreče. Optimizem in pozitivna naravnanost se bosta prikradla v naš vsakdan in nam tako polepšala trenutke. Sprostimo se in uživajmo, v vsem kar se nam daje.

Zadnja povezava danes bo hitri trigon Lune in Urana on 19.23. uri. Več prilagodljivosti in neobremenjene spontanosti bo v nas. Ognjeni trigon nas bo napolnil z voljo in energijo, zato ne dovolimo, da bi malenkosti narekovale naše življenje.