Astrološki pregled za četrtek 5. maj

čas
Smo v obdobju pred Mlajem, ki nam jemlje energijo in nosi potrebo po obratu navznoter. Ta vpliv najbolj občutljivi in senzibilni že čutimo. Pustimo času da steče. Pustimo Luni da se obrne.

V četrtek bo Luna cel dan v ovnu v prazno. Ker je v ovnu se bomo želeli zaganjati in kaj narediti, vendar bomo težje konstruktivni. Zato vsem vročekrvnežem priporočam telesno vadbo ali fizično delo, ker kaj drugega žal danes ne bo moč narediti. Lahko se tudi že zbira ideje za spremembe, ki pa jih je potrebno realizirati šele po mlaju. Ta vpliv tistim manj vročekrvnim lahko povečal občutke utrujenosti, obremenjenosti in izgubljenosti. Časa bo kar preveč, mi pa bomo bolj z obžalovanjem gledali kako beži, lazi in nam polzi ˝iz rok˝.

Mars, ki je vladar ovna, je retrograden in je prav tako brez aspektov, sam, brez prave moči in tavajoč. V tem položaju lahko ovrednotimo in prevrednotimo lastna načela in prepričanja. Čas uporabimo za razmislek o sebi. Tokrat lahko poglobimo svoja verska in religiozna nagnenja, kot tudi naš odnos do tujcev in drugače mislečih. Kdor le lahko naj si današnji dan vzame za prijetno duženje, mirovanje in razmišljanje. Že tako smo v obdobju pred Mlajem, ki nam jemlje energijo in nosi potrebo po obratu navznoter. Ta vpliv najbolj občutljivi in senzibilni že čutimo. Pustimo času da steče. Pustimo Luni da se obrne.

Bo pa danes proti večeru, ob 19.10. uri, Luna zamenjala znamenje. Prestop Lune v bika bo v nas spodbudil večjo željo po zadovoljevanju in potešitvi naših najbolj osnovnih potreb. Ker znamenje bika spodbuja našo vztrajnost, lahko zelo vztrajno zahtevamo svoje in Luno v biku izrabimo za pretiravanje. Če že, pretiravajte v ljubezni.