Astrološki pregled za četrtek 30. marec

dnevni horoskop slika
Pred koncem tedna in tudi meseca, bo Luna v biku. Dobro se z dobrim vrača. To kar bomo čutili v sebi, bomo dajali ven in delili z drugimi. Bolj mirni in potrpežljivi bomo. Vsake toliko znamo preveč zavzeto zagovarjati svoje stališče, zaradi česa bomo bolj nepopustljivi in nedostopni. Vseeno bomo znali ceniti vsako mnenje, ki ga bomo slišali.

Lunin sekstil z Neptunom, ki se bo sestavil ob 14.33. uri nam bo prinesel še več mirnih in nežnih trenutkov. Tiste energije razumevanja in sočutja bodo še kako dobrodošle in potrebne.

Konjunkcija Lune in Marsa bo na vrsti ob 17.49. uri. Tudi s tem vplivom bomo bolj razumevajoči. Znali bomo postaviti meje in se borili za svoj prav. Veliko svoje energije bomo vložili, da bo na koncu vsakemu zadoščeno.

Danes ob 20.18. uri pa se sestavi kvadrat, ki ga že nekaj dni sestavljata R Jupiter in Pluton. Njune energije tudi že nekaj dni močno zaznavajo škorpijoni, strelci in ribe. Naloge, ki so zelo zahtevne, vera, ki se postavlja na svoje noge, temelji, ki iščejo svoje mesto, bodo danes dosegli epilog. Vsa vprašanja o zadostnosti, vrednosti, morali, veri, dolžnosti in primernosti bodo danes dobila svoj pravi obraz. Ker se sestavlja disharmonični aspekt, si bomo vse to težko priznali in se s tem soočili, vseeno pa se nam bo marsikaj razjasnilo in potrdilo. Počasi a z večjo gotovostjo, bomo prišli do spoznanja in do ugotovitev, kje smo in kaj moramo narediti, da bo najbolje za nas.