Astrološki pregled za četrtek 29. september

dnevni horoskop slika
Nekoliko bolj spodbudne energije nas čakajo danes, čeprav z Luno v devici in še en dan bližje Mlaju smo. Zelo natančni, redoljubni in skrbni bomo. Vseh opravil se bomo lotili bolj premišljeno. Prav zares bomo razmislili o vseh naših naslednjih posegih in odločitvah.

Odločitve, odločitve. Te bomo tokrat težje sprejemali, saj se nam bo zdelo, da še nimamo vseh informacij in zagotovo nismo pomislili na vse možnosti, ki obstajajo. Prizanesimo si in se poizkusimo nekoliko sprostiti ob družbi svojega najboljšega prijatelja. Svojo pozornost bomo najlažje preusmerili z reševanjem kakšnih križank ali miselnih ugank. Tudi danes bo Luna od 12.05. ure v prazno. Za več reda lahko poskrbimo tako na delavnem mestu kot tudi doma.

Ob 12.05. uri bo Luna torej dopolnila konjunkcijo s svojim dispozitorjem, Merkurjem. Spopadli se bomo z veliko mislimi in ugotavljali bomo kakšne so naše motorične sposobnosti. Načeloma bi moralo biti vse pod nadzorom in z veliko praktične moči, vendar so pred nami tudi energije Mlaja, ki lahko vse skupaj nekoliko postavijo na glavo. Najbolje bomo naredili, če si svoje misli in ideje zapišemo. Tako jih bomo stabilizirali in se z njimi tudi dejansko soočili.