Astrološki pregled za četrtek 27. julij

dnevni horoskop slika

 

V četrtek bomo še nekaj časa preživeli z energijami Lune v devici. Bližamo se koncu vikenda in to Luno danes izkoristimo za to, da si splaniramo prijeten konec tedna in še lepši vikend. Zmogli bomo najti načine in podati konstruktivno kritiko. Luna bo dober del dneva v praznem teku ampak energije device bodo vseeno zelo močne. veliko informacij bomo deležni in težko bomo organizirali vse kar se nam bo v teh urah nabralo. To nas zna vznemirjati, zaradi česar se bodo pojavile razne napake, kar pa devici ne ustreza. Ob 17.36. uri, se bomo vseeno pomirili in ustavili. Luna bo prestopila v tehtnico, kar bomo lahko zaznali kot nek oddih od vseh obveznosti in razmišljanja. Bolj nam bo ustrezala prijetna družba.

Luna v devici se bo ob 8.30. uri zjutraj s kvadratom povezala z Venero. Neko nezadovoljstvo, žalost, ali sitnost bo v zraku. Nekaj nam ne bo všeč in to jutro ne bomo želeli vstati iz postelje. Leni bomo in kar brez prave energije.
Luna bo v znamenju tehtnice v noči na petek še opominjala na konjunkcijo Sonca in Marsa. Tako bi lahko v tej noči še zaznavali več energije, odločnosti in borbenosti. Še bo vroče in težko bomo našli način, da se ohladimo.