Astrološki pregled za četrtek 25. maj

dnevni horoskop slika
Te pasivne energije Lune v biku bodo danes zamenjale energije Lune v dvojčkih. Do 14.15. ure bomo kar nekoliko tavali, se presedali, zrli in bili zamišljeni. Luna v biku, nekaj ur pred dovršitvijo Mlaja, lenobno počutje in s tem je možno tudi več nezadovoljstva, saj se ne bo nič nikamor premaknilo.

Mlaj se bo sestavil na 4° dvojčkov, zvečer ob 21.44. uri. Še bolj bomo zamišljeni, iskali odgovore in si želeli primerne komunikacije. Nekaj bo enostavno manjkalo ampak naši vzgibi po rešitvi in ustrezni komunikaciji nas bodo pripeljali do primernih rešitev. Bolj prilagodljivi bomo in naši raztresenosti navkljub si bomo znali narediti dan bolj preprost in lahkoten.

Z Luno v dvojčkih bomo dočakali tudi dovršitev kardinalnega kvadrata Venere in R Plutona. Te energije smo zaznavali že včeraj, danes pa bo največja porcija tega doletela bike, tehtnice in škorpijone. Čaka nas veliko upiranja, vztrajanja in pretirane zagretosti. Ugotovite na katerih področjih ste strastni in kako se pri vas odraža strast. Tu bo največ dela in največ težav. Posebno pa seveda v partnerstvih in na finančnem področju. Sito, ki ga bomo uporabili, v primerih, kjer bomo zaznali težave, bo zelo neprepustno. Zelo veliko energije bomo porabili v teh primerih, kar nas bo izčrpavalo in jemalo voljo.