Astrološki pregled za četrtek 25. avgust

dnevni horoskop slika
V četrtek nas bo Luna v dvojčku vodila skozi težavnejše zgodbe, ki nas bodo begale in , strašile in nas delale negotove. Skoraj preveč zaupljivi bomo in zato bolj ranljivi.

Zgodaj zjutraj ob 5.40. uri bo aktualen Zadnji krajec. Pred Mlajem nam je ostal še kakšen teden, zato nam ta vpliv sporoča, da je čas, da zberemo vse na kup, pregledamo kaj smo nabrali in naredimo čistko.

Popoldne se začne bolj intenzivno obdobje, ki bo od nas zahtevalo veliko notranje moči in volje. Težje bomo ostajali zbrani in na realnih tleh. Ob 18.29. uri se Luna z opozicijo poveže s Saturnom, kar bo spodbudilo nemalo dogajanja.

Spet bo aktualna konjunkcija Saturna in Marsa, kar bo od nas zahtevalo velike napore, obremenitve in nemalo truda za doseganje željenega. Če nam bo vsaj približno uspevalo, da pridemo do cilja, se bo vmes vmešal še R Neptun. Luna z njim naredi kvadrat ob 20.06. uri. Neharmoničen odnos z njim je spletala že konjunkcija Marsa in Saturna.

V petek bo še posebno aktualen kvadrat Marsa in R Neptuna. Ovnom, škorpijonom in ribam se lahko zgodi, da bodo prevarani. Težko bomo našli stik z realnostjo, kar nas bo delalo bolj ranljive in dovzetnejše za vse obljube, ki se bodo zdele zelo privlačne. Zaupanje bo v tem obdobju pod velikim vpašajem. Navsezadnje se R Neptun povezuje tudi s Saturnom, kar bo še dodatno vzelo upanje in vero tako v sebe kot svoja dejanja in odločitve. Gibljiva znamenja nam bodo tokrat le otežila vso situacijo, saj bomo težje postavili meje.