Astrološki pregled za četrtek 23. marec

dnevni horoskop slika
Luna je zgodaj zjutraj prestopila v znamenje vodnarja in tako bomo tokratni četrtek začeli bolj dinamično in spontano. Bolj družabni bomo, polni idej in odprtega duha. Nič ne bomo postopali ampak bomo mnogo bolj usmerjeni v družbo, kjer bomo uživali v najrazličnejši družbi. Danes si privoščimo kaj drugačnega in nevsakdanjega.

Ob 8.57. uri bo na vrsti Lunin sekstil s Soncem. Z več notranje ubranosti in zavedanja se bomo odločali o naših naslednjih korakih. Obdobje pred Mlajem že kar močno trka na naša vrata. Mi moramo narediti red in prostor za svoje nove podvige. Kljub zunanjemu vrvežu bomo uspeli ohraniti notranji mir.

Sekstil Lune in R Venere, ki bo na vrsti ob 15.06. uri, nam bo prinesel še več prijetnih in umirjenih trenutkov. To so ženske energije, ki bojo kar vabile v družbo žensk. Več bo obujanja spominov in nobena zgodba ne bo predolga. Uživajmo v prijetni družbi.

Ob 22.20. uri bo Luna sestavila še kvadrat z Marsom. To bodo nabite in nemirne energije, ki ne bodo popuščale. Naše reakcije bodo hitre in intenzivne.

V noči na petek, pa se bo sestavil kvadrat Merkurja in Plutona. Več nemira, pesimizma, blokad in izkazovanja moči že cel dan zaznavajo dvojčki, device in škorpijoni. Besedni dvoboji, napadi in zbadanja se bodo odvijala kot po tekočem traku. Ker dinamiko daje neharmoničen aspekt je verjetnost poškodb in izsiljevanja toliko večja. Zato naj velja večja previdnost tudi v prometu. Danes bomo težko našli kompromise, bomo pa toliko bolj vztrajni pri dokazovanju in raziskovanju. Merkur se je tokrat zopet vmešal v zgodbo drugega para, ki sestavlja svoj kvadrat. V vlogi povezovalca bo tokrat spodbudil povezovanje Plutona in R Jupitra. Pretiravanja bo več kot preveč. Soočenje z avtoritetami, s pravili, strukturo in zakoni bo neizbežno. Kdor ne uboga, ga čaka nadloga. Veliko bo upiranja, nestrinjanja, nepopouščanja in močnega zagovarjanja svojih stališč. Veliko lahko naredimo in dosežemo v teh dneh, vendar je možnost škode tudi velika.