Astrološki pregled za četrtek 22. junij

dnevni horoskop slika
V četrtek bo Luna že v razposajenih in radovednih dvojčkih. Sami se bomo počutili bolj žive in z več energije. Prilagodljivost dvojčkov nas bo vodila, da bomo današnje naloge opravili z več lahkotnosti.

Iznajdljivi bomo in težavice lahko nastanejo samo zaradi površnosti in nepazljivosti. Kljub temu bomo s svojimi umskimi sposobnosti našli rešitev za vsako težavico. Smo tudi že obdobju pred Mlajem zato lahko nekateri začutijo manj energije in elana za delo. Pomembno je, da začnemo pospravljati in si tako zagotovimo boljše pogoje za nove projekte. Tokratni Mlaj v raku, ki bo nastopil v soboto, bo v nas sprožil več čustvenih odzivov, željo po umiku in razreševanju starih vzorcev. Tudi to nam bo nosilo več nemira.

Danes bodo energije Lune v dvojčkih bolj izpostavljene, saj drugih večjih aspektov ne bo moč čutiti. Proti večeru ob 22.04. uri se bo Luna s trigonom povezala z Jupitrom in nam tako namenila več veselja, sreče in prijetnih občutkov. Kljub tem prijetnim vzgibom se v Jupiter vseeno z inkonjunkcijo povezuje z R Neptunom, kar znajo občutiti tisti najbolj občutljivi. Več zmedenosti, nejasnosti, neodločnosti in neprizemljenosti. Vseeno bodo te pasivne energije pripomogle k počitku.