Astrološki pregled za četrtek 21. april

dnevni horoskop slika
Venera v ovnu pogumno in brez oklevanja stopa na pot polno ovir in izzivov. Tako bomo tudi mi v sebi lahko zaznavali več pritiskov in nemira, saj ne bo vse teklo po naših željah.

Tudi četrtkova Luna v tehtnici bo močno hrepeneča ter željna sprostitve in ljubezni. A planeti ne bodo pustili, da bi se predajali miru in radosti. Danes Luna sicer ne bo delala veliko povezav, bomo pa zato bolj zaznavali energije tehtnice in mesto, ki ga zaseda Venera. Venera v ovnu pogumno in brez oklevanja stopa na pot polno ovir in izzivov. Tako bomo tudi mi v sebi lahko zaznavali več pritiskov in nemira, saj ne bo vse teklo po naših željah.

Zjutraj ob 8.13. uri se Luna z opozicijo poveže z Uranom. To bo še povečalo nemir v nas, uporništvo in reakcije, ki jih ne bomo mogli nadzirati. Misli in čustva bodo pomešana in kaotična. Nič ne bo teklo kot bi hoteli. S to opzicijo pa bo Luna opozorila tudi na spoj Venere in Urana, ki se bosta združila v petek zvečer. Venera je te dni res izpostavljena in podvržena raznoraznim pritiskom. Še posebno, ker je Venera dispozitorica Lune, bo prevladovala uporniška energija, tisto kar nas bo delalo nenavadne in drugačne. Bolj bomo zahtevali neodvisnost in svobodo. Pričakujemo lahko tudi več nemira in presenečenj ali šokov, še posebno v odnosh. Pred nami so trenutki nenadnih zaključkov, nepričakovanih izbruhov, lahko pa tudi nepričakovanih vznemirljivih začetkov.