Astrološki pregled za četrtek 20. julij

dnevni horoskop slika
Še bomo družabni, razigrani in sproščeni, saj bo Luna v znamenju dvojčkov. Danes na bo pomembno kaj bomo izvedeli in kaj bomo lahko povedali. Opravki nam ne bodo delali preglavic, saj ne bomo polagali velike pozornosti na postopke, ki bodo potrebni. Večino stvari bomo rešili hitro in spontano.

Jutranji kvadrat Lune z R Neptunom nam ne bo prinesel kakšnih velikih uspehov. Poudaril bo, da smo tudi sami zmotljivi in da si moramo kdaj vzeti več časa zase in za svoje občutke. Nikamor se nam ne bo mudilo in svojo pozornost bomo usmerili v počitek in sproščanje.

Malo pred 11. uro, se bo sestavil trigon Lune in Jupitra. Veliko zadovoljstva in sreče bo v nas in to bomo zelo radi delili z drugimi. Bolj srčni in iskreni bomo. To bo dober čas za poklone in pozornosti.
Ob 13.38. uri se bo Luna v dvojčkih srečala z Venero. Njuna konjunkcija nam bo prav tako prinesla veliko lepih in prijetnih trenutkov. Znali bomo izpostaviti vse tisto, kar imamo najraje in znali bomo razveseliti tudi druge.

Danes bo svoje znamenje spremenil tudi Mars. S prestopom v leva, bodo spremembe najmočneje zaznali ovni in škorpijoni. Močne energije bodo podprle zagnanega Marsa, da se izpostavi in dokaže kdo je glavni. Veliko bo energije, borbenosti, odločnosti in tekmovalnosti. Zaznali bomo notranji ogenj, moč, da smo lahko prvi in da lahko dokažemo vsem, da smo iz pravega testa. Vedeli bomo kdaj lahko napademo in kdaj lahko stopimo naprej. Polni bomo elana in volje.
Ob koncu dneva bo Luna sestavila še neljubo opozicijo z R Saturnom. To nam bo nagnalo strah v kosti in nas za nekaj časa pustilo prazne in negotove. Težko bomo pokazali zaupanje in bližina drugih nas bo motila.

V noči na petek, ob 2.25. uri pa se sestavi še en kardinalni kvadrat. Sonce in Uran bosta največ svoje energije namenila levom in vodnarjem. To bodo bolj nasilne, uporniške in neprizanesljive energije. Ne bo ga junaka, ki bi se lahko vzdržal teh napadalnih vplivov, ki bodo prišli iznenada in za seboj pustili razdejanje. Moč buldožerja, bi najbolje opisal to energijo, ki jo zastopa par Sonca in Urana. Previdno torej kam vlagate svoje energije in kako uporabljate svojo moč.