Astrološki pregled za četrtek 2. junij

dnevni horoskop slika
Vračali se bomo tja, kjer se počutimo prijetno, udobno in varno. Poleg prijetne družbe nam bo veliko zadovoljstvo prinesel tudi stik z naravo. Vzemimo si čas zase, saj ga močno potrebujemo. Počnimo nekaj za svojo dušo.

Četrtek je dan za Luno v biku. V jutranjih urah je zamenjala znamenje in iz energičnih, močnih in prodornih vibracij zakorakala na bolj umirjeno področje. Povečala bo naše želje po uživanju in predajanju. Vračali se bomo tja, kjer se počutimo prijetno, udobno in varno. Poleg prijetne družbe nam bo veliko zadovoljstvo prinesel tudi stik z naravo. Vzemimo si čas zase, saj ga močno potrebujemo. Počnimo nekaj za svojo dušo.

Poleg Lune v biku, pa nas bo danes še nekoliko nagovarjal kvadrat Sonca in Neptuna, ki se je sestavil že ob 4.42. uri. Težje bomo dojemali realnost. Vse bomo videli v luči svojih prepričanj, ki pa tokrat ne bodo merodajna. Drugi nas znajo še prehitro izigrati in izrabiti. Nekaj časa se ne izpostavljate in ostanite v ozadju.

Tudi biki in tehtnice se bodo srečali z ribami. S tem mislim, da se tudi Venera pripravlja na kvadrat z Neptunom. Ta bo aktualen v petek zjutraj, ampak nekaj teh pasivnih vibracij bo že moč zaznati. Kaj ne? S to povezavo so možne raznorazne zlorabe, predvsem na osebni ravni. Pretiravati znamo v uživanju in si tako privoščili preveč tistega, kar bomo zmotno mislili, da nam bo prineslo zadovoljstvo. Težje bomo ohranili razsodnost. V partnerstvo to lahko prinese neiskrenost in razočaranje. V naše denarnice pa luknje, skozi katere bo povzel naš zaslužek.

Obeta se nam še en aspekt Sonca, tokrat z R Saturnom. Opozicija med njima se bo sestavila v petek zjutraj. Med tem časom pa bodo levi ter kozorogi in vodnarji bolj zmedeni in nesamozavestni. Po večini ta povezava prinaša nižjo vitalnost, večjo utrujenost in preobremenjenost ter občutke nestabilnosti in negotovosti. Lahko se zgodi, da bomo kar preveč šibki in nemočni, po drugi strani pa pa lahko kar preveč trdi, hladni in nekompromisni. Življenje se nam bo zdelo polno ovir in omejitev. Težko bomo dosegali ali dokazovali svoje.