Astrološki pregled za četrtek 19. maj

dnevni horoskop slika
Izrazita moč čutenja, zaznavanja in prepoznavanja bo danes še posebno aktualna. Povečana bo naša intuitivnost (ali 6. čut) in z njo nekakšna radovednost oziroma raziskovalnost.

Luna bo v četrtek zjutraj prestopila v bolj intenzivno znamenje. Energije škorpijona nam bodo velevale, da življenje vendarle ni tako sladko kot kos torte, ampak je potrebno še nekaj več. Tisti s poudarjenim znamenjem škorpijona bodo danes lahko najbolj čutili in izrabili energije, ki jih ponuja škorpijon.

Izrazita moč čutenja, zaznavanja in prepoznavanja bo danes še posebno aktualna. Povečana bo naša intuitivnost (ali 6. čut) in z njo nekakšna radovednost oziroma raziskovalnost. Današnji dan izkoristimo za poglabljanje vase in odkrivanje svojih še neodkritih talentov, želja in strasti. Če bomo dovolj pozorni bomo lahko hitro prepoznali tudi želje in namene drugih, še posebno najbližjih.

Predvsem pa bo izstopala škorpijonova intenzivnost. Zadevam bomo na vsak način skušali priti do dna in priti do ustrezne rešitve. Naša dinamika odzivanja in čustvovanja bo prav tako pestra in skoraj nestanovitna. S svojo močno voljo, vztrajnostjo in nekompromisnostjo bomo silno zahtevali svoje. Zaradi tega lahko izsilimo marsikatero (neljubo) reakcijo.

Danes bo mogoče čutiti več napetosti še posebno, ker smo v obdobju pred Polno Luno, ki že tako nosi in naznanja več nemira. Ker bo v zraku mogoče čutiti viške energije, nas bo vse to močno preplavljalo in na ta način krepilo naše potrebe, ki bodo skoraj nerealne. Težje bomo ohranjali mirnost in koncentracijo.