Astrološki pregled za četrtek 17. marec

dnevni horoskop slika
Nežni bomo in želeli si bomo te nežnosti, domačnosti, varnosti, miru in pozornosti.

Luna v raku nas bo odpeljala proti koncu tedna. Več pozornosti bomo usmerjali v lastna občutja in doživljanje sveta.

Ob 9.00. zjutraj bo Luna v sekstilu z R Jupitrom v nas zbujala občutke sreče, veselja in optimozma. Zelo bomo naklonjeni drugim pa vendar bomo z vsako pomočjo, vsakim dobrim delom in podporo, dobili nazaj še več zadovoljstva in hvaležnosti. Dajali bomo brez da bi pričakovali vračilo. S sekstilom Lune in Jupitra bo še enkrat spodbujen trigon Jupitra in Plutona, ki je bil eksakten v sredo. Še bomo imeli priložnost osebnega razvoja in rasti ter prav tako priložnost napolniti svojo denarnico. Več bo priložnosti, kjer bomo deležni pozitivne podpore in vodstva.

Življenje bi bilo dolgočasno, če bi bilo vedno enako, rutinsko in brez sprememb. Tako bomo lahko ob 12.39. uri bili deležni kakšnega pretresa ali presenečenja, ki bo zelo nepričakovano in intenzivno. Luna dopolni kvadrat z Uranom, ki bo hotel drugače. Več svobode in uporništva.

Popoldne pa bomo zopet našli način kako zbrati misli in s pomočjo Luninega trigona na Merkur bomo znali povedati kaj mislimo in tudi kaj čutimo. Vodni znamenji dajeta tudi več možnosti za razumevanje, za izkazovanje naklonjenosti in podporo.