Astrološki pregled za četrtek 16. junij

dnevni horoskop slika
Hitro bomo začutili sočloveka in želeli bomo raziskati zakaj se tako počuti. Znali bomo potrpeti in počakati na pravšnji trenutek.

Četrtek bo z Luno v škorpijonu bolj intenziven, magnetičen, dinamičen, spogledljiv in izzivalen. Tako sebe kot druge bomo preizkušali v najrazličnejših situacijah in ugotavljali kje so meje (zmogljivosti). Hitro bomo začutili sočloveka in želeli bomo raziskati zakaj se tako počuti. Znali bomo potrpeti in počakati na pravšnji trenutek.

Vodni trigon Lune in Neptuna nas bo ob 15.39. opomnil, da je čas, da se prepustimo in si dovolimo biti mi sami, to kar smo. Iz nas bo vela nežnost, umirjenost, tudi pronicljivost in rahločutnost. Vseeno bo tudi tokrat spodbujena povezava, ki jo spletata Neptun in Saturn. Tisti najbolj občutljivi in ranljivi bodo lahko zaznali vibracije strahu, brezupa, občutke ujetosti in nemoči. Kvadrat med njima bo najmočnejši v soboto.

Vseeno bo zvečer ob 22.21. aktualen tudi sekstil Lune in Jupitra. To nas bo nekoliko sprostilo in nam ponudilo upanje ter novo pot. Radi bomo opozarjali na vse kar je lepo in pozitivno. V nas bo več zadovoljstva.