Astrološki pregled za četrtek 15. september

dnevni horoskop slika
Četrtek je dan pred Polno Luno in tako tudi pred Luninemu mrku. Že zjutraj bo Luna prestopila v ribi. Čeprav mirno in zasanjano znamenje, lahko iz nas privabi več pretirane čustvenosti in občutljivosti. Kar nestabilni znamo biti, sitni in muhasti. Vsekakor bo v nas več energije, več dinamičnosti, ki pa je ne bomo znali in zmogli izraziti.

Vse se zna izraziti skozi kaos, skozi nejasnost, neko iluzionistično težnjo kako naj bi bilo, kako si želimo da je. Težje se bomo obrnili vase, da bi našli tako željen mir in tudi stabilnost. Vseeno pa smo pred Polno Luno in tisti, ki poznate energije Polne Lune, boste zmogli skozi meditacije in različne duhovne prakse najti način in pot, kako ostati sami, kot ste, kljub vsemu nemiru.

Zvečer ob 21.45. uri Luna sestavi konjunkcijo z R Neptunom. Tudi to nam bo prineslo več pasivnosti in ranljivosti. Še nekoliko bomo lahko čutili energije, kvadrata R Neptuna in Saturna. Ta dva se že razhajata, pa vendar bodo občutki utrujenosti, nemoči in nerazložljivega strahu še prisotni.