Astrološki pregled za četrtek 14. julij

dnevni horoskop slika
Zaradi svoje vztrajnosti bomo uspeli najti rešitve, s katerimi bomo, kljub svoji neizprosnosti, vsaj nekoliko zadovoljni.

Z Luno v škorpijonu bomo v četrtek vse doživljali bolj zares, bolj usodno in tudi bolj močno. Težko nas bo zadovoljiti danes. Zaradi svoje vztrajnosti bomo uspeli najti rešitve, s katerimi bomo, kljub svoji neizprosnosti, vsaj nekoliko zadovoljni.

Lunin sekstil na R Plutona, ki bo na vrsti ob 7.19. uri, nam bo dal še dodatno moč in intenzivnost, s katero bomo čutili več odločnosti, da se za nekaj odločimo in to izpeljemo do konca. Zmogli bomo prebroditi tudi najrazličnejše krizne situacije, ki nam bodo danes prekrižale dan/jutro.

Ob 13.22. uri bo na vrsti sekstil Lune in Jupitra. Tudi ta nam zna prinesti več upanja in veselja. Iskali bomo rešitve in nudili več podpore.

Tudi ob 20.45. uri si bomo prizadevali za boljši jutri. Luna sestavi trigon s Soncem in nas usmeri naprej, da se posvetimo svojim ciljem in ambicijam. Tudi to nas bo napolnjevalo s pozitivnostjo.

Se bo pa Luna približevala tudi Marsu in ob 00.21. uri z njim sestavila konjunkcijo. S tem bo še enkrat opozorila na vso brutalnost, vročekrvnost in pretiranost povezave Marsa in Urana, ki sta svoje dosegla že zjutraj ob 7.13. uri. Tako bo tudi še cel četrtek pod vplivi te kombinacije. Pazljivo torej v komunikaciji, sodelovanju, kot pri rokovanju z raznoraznimi aparati – modernimi, mobilnimi, elektronskimi… – in tudi v prometu. Vse dogajanje bo bolj nepredvidljivo in napeto.