Astrološki pregled za četrtek 14. april

dnevni horoskop slika
Postan in dolgočasen dan se bo pozno popoldanskih in v večernih urah nosi več radosti in igrivosti.

Danes Luna skoraj sredi dneva zamenja znamenje. Ko je Luna v praznem teku in hkrati v raku, imamo lahko občutek, da se nič ne dogaja, da vse obstane. Ta čas uporabimo za predelovanje svojih čustev in pa za to, da si vzamemo trenutke za najbližje. Ob 15.53. uri pa se bo dinamika spremenila. Z Luno v levu bomo bolj veseli, polni energije in poguma. Vleklo nas bo ven, med ljudi, tja kjer bo dogajanje. Večji del popoldneva bomo lahko uživali v energijah Lune v levu. Radi bomo v središču pozornosti, radi se bomo pokazali in prevzeli pobudo.

Skoraj ob 6.00. uri pa se Luna s kvadratom poveže s Soncem. Nastopi Prvi krajec in nam da vedeti, da je Luna še v rastoči fazi, polna energije in zanosa. Izkoristimo to za doseganje svojih ciljev in realiziranje načrtov.

Danes bo zopet na delu Merkur, ki se bo tokrat s trigonom povezal z R Jupitrom. Zemeljski trigon nam bo prinesel več trdnosti, stabilnosti in praktičnosti. To bo vpliv za dvojčke, device, strelce in ribe. Predvsem bo ta vpliv močno spodbujal naše miselne, intelektualne in tudi komunikacijske sposobnosti in talente. Večja bo potreba po učenju, razvijanju svojih idej in vizij. Znali se bomo izražati in znali bomo predstaviti tematiko na razumljiv način, potrpežljivo in počasi.

Naj opomnim še na stacionarnega Marsa in vse težave, ki jih nosi. Opazujte na katerih področjih bo izpostavljena njegova nebrzdanost, eksplozivnost, nestrpnost, nestrinjanje ali nepremišljenost. Več bo jeze, celo besa in trmoglavljenja. Težko bomo krotili svoje odzive in težje bomo tolerirali drugačnost in drugo mnenje. Vso to nakopičeno energijo bomo najbolje izkoristili v športnih aktivnostih in dejavnostih, ki zahtevajo uporabo naše fizične moči.