Astrološki pregled za četrtek 13. oktober

dnevni horoskop slika
Energije rib bodo tokrat zavzele tisto nestanovitnost, ki jo že tako nosijo v sebi, pa je večkrat ne pokažejo.

Luna nam bo v četrtek prinesla več nestabilnosti in ranljivosti. Energije rib bodo tokrat zavzele tisto nestanovitnost, ki jo že tako nosijo v sebi, pa je večkrat ne pokažejo. Prav zares bomo skakali iz enega občutja v drugega. Iz enega razpoloženja v drugega. To zna sicer povezati skupaj vse, ki potrebujejo pomoč in podporo, drugim pa se bo vse skupaj zdelo bolj kot ne čudno in nerealno.

Najprej bo Luna sestavila konjunkcijo z R Neptunom ob 7.15. uri. To nas bo še bolj omehčalo in zameglilo naše dojemanje. To bodo najbolj izkoristili tisti, ki znajo uživati jutra in se prepustiti miru. Z jutranjo meditacijo se lahko dobro pripravimo na pester dnevni ritem.

Ob 9.10. uri bo luna naredila seksitl z Marsom. Sicer pozitivno povezovanje, ki nam lahko da ustrezno energijo in voljo, bo okrepljeno z dodatnimi nevšečnostmi. Sestavlja se namreč kvadrat Merkurja in Marsa, ki bo ekzakten danes ob 23.00. uri. Zaznavali pa ga bomo lahko že prej. Največ skrbi bo ta povezava povzročila dvojčkom, devicam, ovnom in škorpijonom. Več bo jeze, zaganjanja, nepotrpežljivosti in nesproščenosti. Bolj vzkipljivi bomo in ne bomo popuščali pri svojih trditvah. Podobna dinamika se bo odražala tako pri naših odzivih, dejanjih in kretnjah. Pričakujemo lahko več poškodb, v prometu pa več nesreč. Tokrat nam bo v veliko pomoč naš razum in taktičnost. Merkur se povezuje tudi s Saturnom, ki nam bo uspel zagotoviti več potrpežljivosti pa tudi razsodnosti. Njuna povezava bo najmočnejša v petek ob 20.46. uri. Danes pa nam zna pomagati pri svojih impulzivnih reakcijah. Doprinesel nam bo nekaj več možnosti za zdravorazumsko oceno situacije in primernega odziva.

Sicer pa se bo Luna prav tako ob 12.18. uri s kvadratom povezala s Saturnom in prav tako zbližala in opozorila na dinamiko Saturna in Merkurja, ki se bosta povezala s sekstilom. Dvojčki, device, kozorogi in vodnarji bodo bolj odgovorni in preudarni. Poudarjena bo naša odgovornost in tudi skrbnost. Izredno praktično bomo postopali in sploh ne bomo hiteli z odločitvami. Znali bomo počakati in potrpeti. V sebi bomo čituli več stabilnosti, čeprav se bo zdelo, da porabimo veliko časa, da se za nekaj odločimo. Ko bomo odločitev sprejeli, pa bo ta dokončna.

Zadnja Lunina povezava danes, bo sekstil s Plutonom ob 16.20. uri. Po vseh vzponih in padcih, ki jih bomo deležni danes, se bomo bolj zavedali svoje pozicije in zmogli bomo ukrepati.