Astrološki pregled za četrtek 12. oktober

dnevni horoskop slika
Tudi v četrtek bo Luna v znamenju čakajočega in mirnega raka. Tiho in z veliko pozornosti bomo opazovali dogajanje okoli sebe. Brez povečanega sočutja in naklonjenosti danes ne bo šlo. Hitro se nam lahko utrne solza, ki je danes ne bomo mogli skriti pred drugimi. Današnji dan nam prinaša veliko soočenja z vsemogočimi stvarmi, ob katerih bomo kdaj morali priznati tudi svojo nemoč.

Dopoldanski čas nam bo bolj nenaklonjen. Težko bomo dosegli potešitev svojih potreb, zato se bomo postopili vseh načinov, da izsilimo tisto, kar potrebujemo. To pa nam seveda nosi več škode kot koristi.

Zadnji krajec nas bo danes opomnil, da moramo zbrati voljo in moči, da uredimo še zadnje malenkosti, ki jih načrtujemo že dalj časa in naredimo vse potrebno, kar smo odlašali zadnje dni. Uspeli bomo najti pravi način in pokazali, da je mogoče.

Proti večeru bo Luna spodbudila povezovanje Merkurja in Saturna, ki dobita svoj epilog jutri v jutranjih urah. Najbolj bodo te energije zaznavali dvojčki, device, kozorogi in vodnarji. Komunikacija bo zelo resna in premišljena. Prevzeli bomo veliko mero odgovornosti za svoja dejanja, misli, besede. S tem povezovanjem lahko pridemo do pomembnejših spoznanj, ki bodo vplivala na našo prihodnost. Vztrajno in dosledno bomo premagovali ovire na poti in to kar bomo v tem času spoznali, bo ostalo z nami še dolgo časa.

Večerni čas pa nam bo prinesel več akcije in dinamike, ko nam ne bo odveč postoriti še zadnje opravilo. Bolj odločno in odzivno bomo reagirali, brez dodatnega razmišljanja.