Astrološki pregled za četrtek 11. maj

dnevni horoskop slika
Danes bo Luna dober del dneva še v škorpijonu, a bo v praznem teku. Energije škorpijona bodo tako bolj izpostavljene in močnejše. Veliko subtilnih energij nas bo preplavljalo, zaradi česar bomo bolj občutljivi za vse dražljaje, ki nas bodo spremljali. Vseeno bomo našli v sebi več sočutja in razumevanja. Ob 19.00. uri Luna prestopi v strelca in nam tako nakloni veš sproščene in lahkotne energije. V nas bo več navdušenja in volje za nove korake.

Kvadrat Marsa in Neptuna, ki sledi ob 19.51. uri nam bo prinesel več priložnosti za aktiven počitek. Najbolj ga bodo zaznali ovni, škorpijoni in ribe. V to povezovanje sodi pomanjkanje energije, oziroma napačni ideali, ki jih velikokrat tudi slepo zagovarjamo. Možne so prevare, zavajanja, skrivnosti pa tudi velika energetska moč, ki je napačno usmerjena. Na nek način bo ogrožena tudi naša vitalnost in s tem tudi naša aktivnost. Prevelika prilagodljivost nas bo odvračala od razumskih odločitev, saj bo v nas povečana želja in potreba po pomoči.

Nam bo pa nekaj več razsodnosti in treznosti prinesel ognjeni trigon Merkurja in R Saturna. Še najbolj dvojčkom, devicam, kozorogom in vodnarjem. Ne bomo se sprenevedali in znali bomo prevzeti odgovornost. Zelo natančni in premišljeni bomo. R Saturn bo še dodatno upočasnil tokratne načrte in nas opomnil, da je potreba pa temeljitem premisleku prav zares močna in zelo potrebna. V nas bo nekaj več zadržanosti, ki bo lahko samo odraz naše velike zaposlenosti. Vseeno se bomo znali dobro organizirati in narediti tak načrt, ki bo podpiral naše interese.