Astrološki pregled za četrtek 11. avgust

dnevni horoskop slika
Do večernih ur bo Luna še v znamenju škorpijona. Zaznavali jo bomo kot močan fokus, kot izrazito željo, da razrešimo stvari, da najdemo odgovore, da potešimo svoje vzgibe. Morda bo kdo na drugi strani to zaznaval kot izsiljevanje, vendar bo v nas prevladovala potreba po tem, da poskrbimo tako zase kot za najbližje. Zvečer bo Luna prestopila v strelca in naš fokus obrnila ven, v svet in v družbo. V nas bo več želje po življenju, po spoznavanju in po raziskovanju.

Sicer pa bomo nekaj časa še zaznavali jutranji trigon Merkurja in R Plutona. V nas bo tako povečana želja po temeljitem razmisleku kot tudi pogovoru. Naši miselni procesi bodo bolj intenzivni. Vse bo imelo večji pomen in težko bomo opustili določen pogovor, ki nam ni prinesel željenega zaključka. S tem vplivom bomo lažje razumeli drugo stran.

Nas bo pa zjutraj razveselil tudi sekstil Lune in Jupitra. Ta bo nastopil že ob 7.22. uri in v nas spodbudil nekaj več zadovoljstva, lepih in prijetnih misli ter občutkov. Izkoristimo ta vpliv za lepo jutro, saj se dan po jutru pozna. Bodo pa nekateri od nas vendarle znali malce pretiravati v svojih željah. Sestavlja se inkonjunkcija Jupitra in R Urana. Ne dovolimo, da nas povečana energija odnese iz naše cone ugodja in nam naloži preveč skrbi.