Astrološki pregled za četrtek 10. marec

Luna v ovnu
Začutili bomo novo dinamično energijo s pomočjo katere bomo prebili postanost prejšnjih dni in pričeli bolj zavestno ustvarjati življenje v skladu s svojimi željami.

Energični naboj bo na trenutke nekoliko premočan, in zato bo več samosvojosti, pa tudi egoizma, vendar je ta nova sveža energija pomladi še kako pomembna, da se otresemo vsega preživetega ter pogumno zorjemo ledino in pripravimo temelje za dolgoročno smiselne in konstruktivne projekte.

Luna v znamenju ovna nas kliče, da slišimo svoje želje, cilje, ambicije, jasno sledimo temu, kar nas tako zelo intenzivno vodi od znotraj. Dan je idealen tudi za intenzivnejšo telesno vadbo, da še toliko močneje čutimo svoje telo in oživimo spoznanje, da je v nas veliko moči in energije za soočanje s takimi in drugačnimi izzivi.

Ker Luna aplicira v trigon s Saturnom (22:36), bomo izjemno poslovni, organizirani, disciplinirani, s tem bomo silno energijo ovna usmerjali v nekaj konstruktivnega in uporabnega.

Sonce konjunkcija Kiron lahko nekatere privede v situacijo ranjenega ega, ali pa spodbuja rane povezane z očetom, nadrejenimi, partnerjem. Pogumno skozi, Kironova bolečina je vedno tudi priložnost za rast in zorenje. Sonce se bliža Južnemu vozlu, zato se lahko zgodi, da nas v teh dneh zapusti kaka pomembnejša javna osebnost, in bomo kljub Luni v ovnu, torej, zvišani ravni energije, nekateri še vedno nekako brezciljno tavali po svetu.