Astrološki pregled za četrtek 1. september

dnevni horoskop slika
Tako bomo danes z Luno v devici zaznavali tudi nemir, zbeganost, zadirčnost, neodločenost, prestrašenost, negotovost…

Kakšne zgodbe nam bo namenila tokratna Luna v devici? Misli, načrti, analize, skrbi, teorija, praksa, natančnost… Vseeno ne pozabimo, da ima vsaka stvar dve plati, kot ima vsaka palica dva konca. Tako bomo danes z Luno v devici zaznavali tudi nemir, zbeganost, zadirčnost, neodločenost, prestrašenost, negotovost…

Raje se lotimo prakse, dela in vsega konkretnega, da ne obremenimo preveč svojih miselnih procesov.
Prvo, kar nas danes čaka je srečanje Lune in Sonca na isti stopinji. Ob 11.03. bo končno nastopil Mlaj in z njim Mrk. Po vsej energiji, ki se je pretekle nabirala v nas, bomo končno lahko začutili nekaj sprostitve. Vseeno ne gre pozabiti na nadaljne vplive, ki jih je Luna tokrat spodbudila in celo izpostavila. Tako je Luna v ta pojav Mlaja vpletla še kvadrat Saturna in R Neptuna. Vse skupaj nakazuje in poudarja na več ranljivosti, občutka nezadostnosti, nejasnosti in varljivosti. Saturn bo skušal nadzorovati vse dogajanje, vendar bo prevlada gibljivih znamenj in R Neptuna, kar premočna. Težko bomo našli oporo, vero, zaupanje in zatočišče v čemerkoli. Hočeš, nočeš bomo venomer ostajali za zaveso, ki nam bo zastirala pogled in jemala možnost za premik v željeno smer. Nič jasnega ne bomo deležni.
Z Luninim kvadratom na Marsa bo ob 20.38. uri moč zaznati večjo upornost in bojevitost. Imeli bomo občutek, da ne smemo nikomur ostati dolžni. Svojo jezo znamo raztresati vse na okrog.

Trigon Lune in R Plutona, ki bo na vrsti ob 22.00. uri, bo v nas pustil tisto iskro, ki nas bo opominjala, da ne smemo obupati. Šli bomo do konca, saj bo v nas moč in želja, da naredimo ta korak naprej ali v drugo smer.