Astrološki pregled za četrtek 1. junij

dnevni horoskop slika
Junij bomo začeli nekako sredi tedna. Današnji četrtek bo obarvan z energijami Lune v devici. Načeloma, se devica ne strinja, da se stvari začenjajo na sredini in to ji prinaša tudi nemalo nevšečnosti. Nekako tako znamo tudi mi sami, danes iskati malenkosti, ki nam ne bodo všeč. Ampak ker Luna v devici v nas spodbuja več prilagajanja, razumevanja in tudi vztrajnosti, bomo danes znali najti načine, da bo v redu.

Danes se prav tako dovrši Prvi krajec. Lunin kvadrat s Soncem bo na vrsti ob 14.42. uri. Rastoča Luna bo v nas spodbujala povečane energije, povečano dinamiko in sploh veliko moči, ki jo bomo uporabili za doseganje svojih ciljev, načrtov ali potreb.

Ob 17.23. uri se sestavi ognjeni trigon Venere in R Saturna. Biki, tehtnice, kozorogi in vodnarji bodo tisti, ki bodo zmogli najbolj koristiti te energije. Veliko vztrajnosti in spoštovanja bodo znali pokazati in tudi dobiti. Izkazalo se bo tisto kar je za nas najbolj pomembno in kar najbolj cenimo. Zopet bodo v ospredju partnerstva in naš odnos do partnerja. Bolj resno in premišljeno bomo nastopili pa vendar z več odločnosti in samozavesti. Kot da bi se zaprisegli in sprejeli pomembno odločitev. Venera na svoji poti hiti tudi v konjunkcijo z Uranom in na tej točki bo prav tako povezala energije Saturna in Urana. Privlačilo nas bo vse kar je drugačno, kar nam daje občutek svobode in predvsem svobodnega izražanja. Ne bomo se zadrževali in ne bomo dovolili, da bi drugi odločali namesto nas. Sami bomo kreatorji svojega življenja.

Lunina opozicija z Neptunom nas bo nekoliko zaustavila ob 20. 14. Uri. Zmedeno, nejasno, utrujeno, naveličano, čustveno in sploh izgubljeno se bomo počutili.