Astrološki pregled za četrtek 1. december

dnevni horoskop slika
Čas bo, ko se bomo resneje lotili svojega dela, z več discipline in odgovornosti.

Četrtek bomo začeli kar dinamično in nekoliko razposajeno. V jutranjih urah bo Luna še v znamenju strelca in nas bo spodbujala k določenim premikom in tudi spremembam. V pomoč nam bo tudi konjunkcija, ki jo bo Luna sestavila z Merkurjem, kar nam bo dalo več priložnosti, da bomo lažje ubesedili svoje misli. Malo pred 10.00. uro pa bodo nastopile bolj resne, zadržane in produktivne energije Lune v kozorogu.

Čas bo, ko se bomo resneje lotili svojega dela, z več discipline in odgovornosti. Ne bomo se zaganjali in delali napak po nepotrebnem. Najbolje bomo te vplive izkoristili, če si naredimo dober načrt in strategijo za naprej. Naredili bomo, kar smo si zastavili in nobenega problema ne bo, ki ga ne bi zmogli rešiti.

Danes bo Luna v kozorogu res bolj zadržana in ne bo se zapletala v odnose po nepotrebnem. Tako danes tudi ne bo nobene druge spodbude s strani Lune. Se pa pripravlja zračni trigon Marsa in Jupitra. Ta se bo dovršil v noči na petek, natančneje v petek, ob 4.46. uri. Tako bodo teh energij že danes deležni ovni, škorpijoni, strelci in ribe. Veliko usmerjenosti, zagnanosti, podjetnosti, pozitivne naravnanosti pa tudi lahkotnosti, iznajdljivosti in prilagodljivosti bodo zaznavali. Dinamika in intelektualna (ali retorična) moč bo bolj poudarjena. ˝Kjer je volja, tam je pot˝ in danes bo volje veliko in našli bomo način, ki bo za nas najbolj primeren. Velika želja po spoznavanju vsega novega in tudi tendenca, da zagovarjamo svoja stališča, svoje ideje in dejanja. Močneje in jasneje se bomo zavedali sebe in znali bomo poudariti, kaj je naše. Veliko bo tudi priložnosti za povezovanja v skupine in medsebojnega sodelovanja.