Astrološki pregled za torek 4. julij

dnevni horoskpo slika
Tudi v torek bo Luna še v škorpijonu. Tudi danes bo še dober dan za poglabljanje vase. Nek notranji vzgib ali nemir nam ne bo dovolil, da bi stvari pustili nerazrešene. Bolj vztrajni bomo in težnja po razkrivanju skrivnosti nas bo gnala, da odstranimo vse kar je nepotrebno, da se bomo dokopali do pomembnih vsebin.

Zjutraj bo Luna še najbolj aktivna, saj se bo ob 7.28. uri s sekstilom povezala z R Plutonom. Naša vztrajnost, nepopustljivost pa tudi karizmatičnost in neka skromnost nas bodo napolnjevali in vlivali več zaupanja vase.

Malo pred 10.00 uro se bo Luna s trigonom povezala še z Marsom, svojim dispozitorjem. Ker bo tokratno povezovanje zelo močno in spodbudno, bomo tudi sami bolj stabilni in odločni v svojem ravnanju, delovanju in odzivanju.

Še dve stvari moram omeniti. V noči na sredo bo najprej znamenje zamenjala Venera. Prestop v živahnega in iznajdljivega dvojčka bodo najmočneje zaznali predstavniki znamenja bika in tehtnice. Bolj bodo sproščeni, navihani, družabni in zgovorni. Radovednost nima meja in spodbuda znamenja dvojčka bo predstavnikom Venere namenila tudi veliko tega. Prevladovala bo prijaznost pa tudi raztresenost. Mnogo bolj prikupni, navihani, ustvarjalni in razigrani bodo.

Se bo pa v noči na sredo sestavil kvadrat Merkurja in Urana. Ta hitri predrzni, neustavljivi, kardinalni kvadrat je tudi že danes imel veliko vpliva na dvojčke, device in vodnarje. To so zelo turbolentni in nepredvidljivi vplivi. Težje bomo zbrali svoje misli in jasno povedali, kaj nam roji po glavi. Nevzdržnost in nestrpnost do drugih nas zna poriniti do skrajnih meja. Niti za milimeter ne bomo popustili in taka dinamika nam zna veliko škode narediti ne samo v medsebojnih odnosih, ampak tudi v prometu. Svoje zagrizenosti ne prakticirajmo na cestah.

Svojo nekontrolirano inkonjunkcijo pa bosta končno sestavila Jupiter in R Neptun. Jutri zgodaj zjutraj. To so energije, ki niso za vse. Veliko zmedenosti in nestanovitnosti prinaša ta povezava. Veliko občutljivosti, lahkovernosti in iskanja pravega smisla. Nič ne bo v redu. Nič ne bo prav. Nič ne bo dobro. Po drugi strani pa se lahko vse zdi zelo idealno, brez problemov in sploh super. Ko se bo ta inkonjunkcija dovršila bodo predstavnikom strelcem in predvsem rib počasi začela padati ta rožnata očala. In svet se bo začel barvati v drugačnih barvah, kot so si jih sami izbrali.