Astrološki pregled torek 28. marec

dnevni horoskop slika
Luna v ovnu naznanja novo obdobje, nove energije in nove začetke. Ker se je ponoči dovršil tudi Mlaj bo energija za začenjanje in ustvarjanje nekaj novega toliko bolj izpostavljena.

Danes bodo energije ovna bolj izpostavljene saj bo pot Lune neobremenjena. V nas bo več volje in energije. Čisto pomladansko vzdušje nam bo narekovalo, da sledimo svojim ciljem in se premaknemo z mesta. Želja po gibanju in napredovanju bo bolj izrazita. Danes si upajmo in samozavestno podajmo svoje stališče.

Svoj kvadrat pa počasi sestavljata tudi R Jupiter in Pluton. Luna bo njuno povezovanje spodbudila v noči na sredo. Še več njunih energij pa bomo zaznavali v četrtek ob 20.18, ko bo njun kvadrat najmočnejši. Vprašanje lastne vrednosti bo najbolj izpostavljeno. Jupitrova retrogradnost bo delala na tem, da bo vsaka izkušnja še močnejša in pomembnejša. Strelci, ribe in škorpijoni bodo najbolj zaznavali te občutke sile in nemoči (hkrati). Avtoritetam ne bomo mogli uiti, čeprav bo nagonska želja po umiku močno prevladovala. Na vsakem koraku bomo soočeni s svojim delom in posledicami.