Astrološki pregled od petka do nedelje 9.-11. junij

dnevni horoskop slika
PETEK

V petek bo Luna še v strelcu. Danes po mojem koledarju goduje Primož. Poznate kakšnega? Najverjetneje ga, če ne se pa spomnite, da enkrat ste pa res poznali nekoga, s tem imenom. Pa dosti o poznanstvih, danes je dan Polne Lune in to je tisto, kar nas vse najbolj zanima. Polna Luna v strelcu nam bo tokrat res ponudila polno porcijo vsega, kot se za strelca spodobi. Veliko planetarnih povezovanj bo burilo naš notranji in posledično zunanji svet. Glavo pokonci in zaupajmo vase in v svoje odločitve, katerim namenimo več pozornosti.

Zgodaj zjutraj bo Lunin kvadrat na Neptuna, ki tudi že upočasnjuje svoj korak, v nas prebudil še več otožnosti, pasivnosti in skoraj popolne zmedenosti. Težje bomo vstali in se podali v dan.

Svoj vrhunec bo Polna Luna postavila na 15.09. uro. Strelčeva direktnost in stroga racionalnost nas bo na momente puščala prazne in zmedene. Energija, ki bo nakopičena v nas bo silila ven in iz nas. Kako jo boste izrazili bo povsem vaša jasna in ozaveščena odločitev. V jezi, v napadu, v športu in tekmovalnosti, nepopuščanju ali zahtevah. Polna Luna v strelcu je vseeno odprta za meditativne tehnike, tako da urite svojo umirjenost in koncentracijo na način meditacije.

Danes svoj sekstil sestavita tudi Venera in Mars in na svoj način doprineseta energije, ki bodo dopolnjevale današnjo dinamiko. Ovni, biki, tehtnice in škorpijoni bodo pokali od te seksapilnosti in magnetizma. Kar se ne bo združilo, se bo razdružilo. Odnosi bodo kljub vsej tej vročekrvnosti bolj prijetni in harmonični. Več bo priložnosti za romantiko in izkazovanje ljubezni.

SOBOTA

V dopoldanskih sobotnih urah bo Luna še v strelcu. Vplivi včerajšnje Polne Lune so nekoliko že zbledeli, sami pa smo ostali s posledicami. Te energije Lune v strelcu lahko izkoristimo za premikanje meja in spreminjaje vzorcev, ki jih imamo. Ko bo ob 13.36. uri Luna prestopila v znamenje kozoroga, bodo energije bolj resno zavibrirale. S tem bomo potrdili svoje namene in namere. Mnogo bolj počasi, stabilno in razumno bomo delovali.

Zjutraj ob 8.20. uri nas bo Luna še nekoliko spodbudila s trigonom na Urana. Bolj direktni in nepredvidljivi bomo.
Zvečer ob 21.49. uri pa bo Luna z opozicijo na Marsa zopet obudila prijetno povezovanje Marsa in Venere. To bo tudi bolj primeren čas za stiskanje in bližino. Hladni in strogi Luni navkljub bomo zmogli pokazati več naklonjenosti in ljubezni. Povezovanje je primerno za izražanje kakršnih koli strasti.

NEDELJA

Nedeljska Luna v kozorogu nam bo dajala smernice, kako naj se lotimo vseh opravil, ki so nam ostali. Neka trdna osnova,m da ne zaidemo s poti, ki nas bo danes še nekoliko vabila in zavajala. Bolj bomo premišljeni, odgovorni in resni. Svoj prosti čas bomo danes porabili za načrtovanje naših naslednjih opravil, za prebiranje kakšne zgodovinske literature ali resnih tem.

Jutro bo primerno prijetno, kakor nam jo lahko ponudi Luna v kozorogu. Privoščimo si dober zajtrk preden začnemo svoj dan.

Ob 16.13 uri bomo deležni vsega, kar nam lahko ponudi Lunin kvadrat s stacionarnim Jupitrom. Kar preveč zaprti vase in usmerjeni v svoj svet bomo skoraj slepi in zato bolj neprevidni. Še vedno se Jupiter z inkonjunkcijo povezuje z Neptunom, ki je prav tako zelo počasen in tudi pred svojim obratom. Luna bo tudi z Neptunom naredila sekstil ob 18.18. uri. Nežnim, lepim in pasivnim vplivom navkljub, bo prevladovala res velika pasivnost, zmedenost in zaslepljenost. S temi povezovanji bomo stvari idealizirali, posploševali, in jih ne jemali resno ali realno. Luna v kozorogu nam bo pomagala, da smo bolj previdni, kritični in nezaupljivi. Tudi danes ne sprejemajmo pomembnejših odločitev.