Astrološki pregled od petka 14.7. do nedelje 16.7.

dnevni horoskop slika
PETEK 14.7.

V petek bo Luna še cel dan v znamenju rib. Tudi danes bomo bolj zbegano iskali rešitve in hrepeneli po razumevanju in podpori. Zaupanje, razumevanje, sočutje, ranljivost, beg, izmikanje, skrivanje, izražanje… Vse to bomo želeli in potrebovali, a tiste prave moči ne bomo z lahkoto našli.

Danes bomo lahko cel dan zaznavali Merkurjevo interakcijo z R Neptunom, ki se dovrši ob 8.19. uri zjutraj in kasneje, ob 22.45. uri še sekstil z Jupitrom. To je neko drugačno povezovanje, ki kliče po spremembi, begu in tudi transformaciji. Merkur bo sprožil konfiguracijo jod, ki nas meče v stiske, strahove in obup, vendar nam ponuja tudi veliko možnosti za rast in razvoj. Zaupanje bo na preizkušnji in položeno je pred nas, da se obrnemo vase, si priznamo kar nas teži in zaupamo sebi ali nekomu, ki razume naše dušne stiske. Prepustimo se in svoje misli predajmo našemu čutenju, še posebno intuiciji.

Ob 11.26. uri se bo Luna povezala s Soncem in nam s trigonom naklonila še nekaj vodnih smernic. Spodbujena bo moč razumevanja, sočutja, pomoči in skrbi. Vse prej kot sebično, se bomo odzival zelo humano in dobronamerno. Vseeno to povezovanje spodbuja Sončevo povezovanje z R Saturnom, ki bo na vrsti zvečer ob 20.29. uri. Njuna inkonjunkcija nam bo prinesla več obremenjenosti, utrujenosti in poraženosti. Nekako ne bomo kos vsem nalogam, ki jih bomo imeli danes. Manj bo zaupanja, vere, želje oči. Melanholija bo zelo siva in enolična.

Z Luninim trigonom na Marsa, ki se dopolni ob 19.00. uri, bomo dobili še eno porcijo vodnih energije. Naša čustva in doživljanje bo močneje izpostavljeno. Česa ne bi želeli doseči. Ampak imeli bomo tisto pravo energijo,m ki nas bo peljala in vodila, da bomo vseeno naredili določene premike.

SOBOTA 15. 7.

Luna v ognjenem in temperamentnem ovnu. Čaka nas dinamičen in energičen vikend. Splošni vplivi z Luno v ovnu nas bodo napolnili z energijo in elanom. Bolj odločno in samozavestno se bomo počutili in tako tudi nastopili. Zdelo se bo, kot da danes za nas ni ovir.

Pripravljeni bomo za akcijo, borbo, premagovanje ovir in osvajanje tistega kar bomo želeli.

Energije zagnanega in tekmovalnega ovna bodo danes bolj v ospredju. Lunin sekstil z Venero bo na vrsti pozno zvečer, ob 23.40. uri. To bo spodbudilo naše želje in potrebe, ki bi nam prinesle pravo zadovoljitev.

NEDELJA 16. 7.

V nas bo še želja po borbi, akciji in doseganju svojega. Neumorno in fokusirano bomo sledili svojim ciljem in ne bomo se ustavljali. Danes začenjamo aktivni poletni oddih. Kako, se boste vprašali? Temperaturam navkljub, bomo ta vikend izkoristili za najbolj nore in avantur polne trenutke. Brez obotavljanja se bomo prepustili razmeram, ki pridejo.

Zjutraj ob 8.38. uri nas bo Luna nagovorila s trigonom na Merkurja. Ognjeni trigon nam bo še dodal energijo in še povečal samozavest. Glavni bomo in naše ideje bodo najboljše. S temperamentom podprte, bodo naše reakcije, resnično nekaj posebnega.

Ko bo Luna ob 10.06. uri sestavila kvadrat z R Plutonom, se bo naše odzivanje zelo zaostrilo. Res težko bomo dosegli dogovor ali pomiritev. Z določenimi odgovori se enostavno ne bomo mogli zadovoljiti in ne bomo mogli sprejeti vsake trditve.

Popoldne ob 17.50. uri bo Luna sicer sestavila trigon, vendar z R Saturnom. Resno, odgovorno in premišljeno bomo nastopili. Vseeno nam ne bo lahko sprejemati odločitve. Bolj zaskrbljeni in obremenjeni bomo.

Zadnji krajec se bo sestavil danes ob 21.50. uri. Lunin kvadrat na Sonce nam bo prinesel nekaj več energije in volje. To naznanja, da se je že začelo obdobje pred Mlajem. V nas se bo počasi začela prebujati potreba po pospravljanju. Vse kar ne potrebujemo več, kar nam je že odslužilo, mora stran. Kako se boste odločili je čisto vaša odločitev. In imate še dober teden, da se odločite kaj in kako.