Astrološki pregled neba za sredo 16. 3. 2016.

dnevni horoskop slika
Znali bomo prisluhniti in poskrbeti za najbližje.

Sredi tedna Luna spremeni znamenje in nas opozori, da se moramo umiriti. Luna v raku daje več pozornosti družini, domu ter lastnim občutkom in željam. Bolj bodo izpostavljeni naši čustveni odzivi in notranji vzgibi.

Ob 10.44. Luna s trigonom na Venero doda še tisto pikico na i, zaradi česar bomo res znali prepoznati lepe in srečne trenutke, ki nas bodo dvigovali in zaradi česar bomo zadovoljni in dobre volje. Tokrat se harmonično povežeta Luna in Venera, ki sta vsaka zase zelo dobro postavljeni in izžarevata vse kar je lepega.

Svojo nežno energijo, pozornost, naklonjenost in še več sočutja ter tudi navdih in predanost bo krepil trigon Lune in Neptuna ob 20.09. uri. Povečana bo naša občutljivost, sočutje, naklonjenost in intuicija.

Zvečer ob 21.05. pa se sestavi še en močan par, trigon R Jupitra in Plutona. Veliko bo poglabljanja vase, veliko razmišljanja in učenja. To so lahko zaznali že strelci, škorpijoni in ribe, saj se povezujeta predstavnika teh znamenj. Ta kombinacija daje veliko možnosti za razvoj, spremembe in rast oziroma plemenitenje. Kakšen evro več zna razveseliti marsikoga in ga zelo verjetno tudi bo. Deležni bomo več podpore, zaupanja in lahko osebnega zadovoljstva.