Astrološki pregled neba za 9. marec

dnevni horoskop slika
Z Luno v ribah smo tokrat dočakali Mlaj in za dodatek še Sončev mrk. Za nekatere je bila s tem simbolika rib pozitivno poudarjena, za druge bolj negativno.

Sončev mrk nam je prinesel priložnost novih začetkov, novih projektov in usmerjenosti, ki jih lahko izkoristimo.

Danes bomo lahko skoraj cel dan čutili, zaznavali in se ravnali po simboliki Lune v ribah. Do 20.40., ko bo Luna prestopila v ovna, bo v praznem teku in s tem brez aspektov s planeti. Tako bo povečana naša čustvena plat in s tem več občutka in razumevanja za nasprotno stran. Lahko, da bomo čustveno bolj nestabilni in negotovi, naše misli pa znajo sem ter tja odplavati na področje, ki v tistem trenutku ne bo ravno aktualno. Bo pa to odličen čas za spoznavanje sebe, svojih ciljev in za izražanje ter razvijanje svojih talentov. Nekoliko bolj sproščeni znamo biti, zaradi česar nam bo prijala glasba ob kateri se bomo lahko zavrteli, se prepustili in tudi odšli v svoj svet. Zelo bo povečana meditativna moč, oziroma vsi spiritualni talenti in prakse.

Ko bo Luna ob 20. 40. prestopila v ovna, bomo te rahle in sanjave občutke znamenja rib kar opustili. Prevladala bo energičnost, dinamičnost, zagnanost in odločnost. Bolj bomo aktivni in pripravljeni na dejanske in konkretne premike.