Astrološki pregeld za ponedeljek 4. julij

dnevni horoskop slika
Naši občutki, kot tudi misli bodo jasnejše in znali bomo izraziti svoje želje in potrebe. Bolj se bomo zavedali tudi potreb drugih in vedeli bomo kdaj je pravi trenutek, da ponudimo pomoč.

Luna je v raku. Prav tako so v raku tudi trije drugi osebni planeti. Venera, Sonce in Merkur. Katere energije znamenja raka bodo danes najbolj izstopale? Danes bodo po vsej verjetnosti imele glavno besedo ženske. Odločitve bodo padale in treba bo ubogati. Pred Mlajem, ki se bo sestavil ob 13.01. uri bo še nekaj negotovosti in pomanjkanja energije, kasneje pa bomo sestavili celo sliko in se bolj zavestno podali naprej. Naši občutki, kot tudi misli bodo jasnejše in znali bomo izraziti svoje želje in potrebe. Bolj se bomo zavedali tudi potreb drugih in vedeli bomo kdaj je pravi trenutek, da ponudimo pomoč. Zelo izpostavljene bodo višje vibracije in skoraj prodorne misli.

Zjutraj ob 6.29. uri bo Luna najprej srečala Merkurja. Njuna konjunkcija nas bo nagovorila, da res prisluhnemo. Da prisluhnemo sebi, drugemu in vsemu, kar nas bo nagovarjalo. Bolj senzitivni bomo.

Ob 11.23. uri bo Luna sestavila tudi trigon z R Neptunom. S tem bo tega R Neptuna povezala s Soncem in prav tako s sestavljajočim se Mlajem. Ne samo nežnost, očarljivost in čustvenost, predvsem naša kreativnost ter duhovnost kot tudi intuitivna moč bodo na vrhuncu. Povežimo se s seboj, s sočlovekom in z naravo. Velike energije, ki se harmonično povezujejo lahko danes izrabimo za velika dobra dejanja.

Čeprav bomo kasneje, ob 18.47. uri, lahko zaznali več pritiskov, napetosti in nelagodja, se bomo zavedali, da je vse to del življenja, ki ga živimo. Tudi izgube so del našega učenja, brez tega skoraj ne bi mogli napredovati.

Kasneje sledita še dva spodbudna aspekta, ki bosta omilila in olepšala zaključek dneva. Lunin sekstil na Jupitra bo eksakten ob 21.02. uri in nam bo prinesel več zadovoljstva, občutkov sreče in tudi miru. Bolj sprejemajoči bomo, srečni in velikodušni. V noči na torek pa se bo Luna s konjunkcijo povezala še z Venero in prinesla resnično veliko miru, občutkov sreče in zadovoljstva.