Astrološki preged za sredo 13. julij

dnenvi horoskop slika
Zmogli se bomo prilagajati spremembam, dali bomo vse od sebe, a ko bo prišel čas, ne bomo več mogli zadrževati svojih čustev.

V sredo bomo bolj intenzivni in prodorni. Luna je že včeraj prestopila v škorpijona zato bo današnji dan toliko bolj nestabilen. Dnevna dinamika zna biti kar preveč naporna za nas. Zmogli se bomo prilagajati spremembam, dali bomo vse od sebe, a ko bo prišel čas, ne bomo več mogli zadrževati svojih čustev. Bolj močno in intenzivno bomo reagirali. Z Luno v škorpijonu bomo vseeno znali poiskati rešitve in ne bomo polovičarski.

V poznih večernih urah bo Luna sestavljala tudi trigon na R Neptuna, ki nas bo miril, tolažil in nam ponudil več nežnosti in priložnosti za sanjanje in razvajanje.

V noči na četrtek pa bo znamenje zamenjal tudi Merkur. Dvojčki in device bodo zaznali več odločnosti, samozavesti in izrazno moč. Merkur bo prestopil v leva in pokazal kaj so njegove najboljše in najmočnejše lastnosti. Večkrat se z dvigom samozavesti, povzdigne tudi glas. Slišali jih bomo že na daleč.

Sestavila se bo tudi povezava Marsa in Urana. To kar pričakujemo že nekaj časa. V stresen aspekt se povezujejo velike energije kot so akcija, borbenost, napadalnost, jeza, dinamičnost ter nepredvidljivost, nenadnost, izbruhi, intenzivnost in sila. Priča smo že raznim uporom in napadom (na policaje) in še in še… Kaj se dogaja v nas? V nas vre in sili ven, zato je veliko vroče krvi, izbruhov, napadov, agresivnosti… Najbolje bo, da svojo preveč močno energijo izživimo skozi fizično aktivnost. Tudi razmere v prometu so bolj nepredvidljive in izredne kot po navadi, zato previdno še naprej.