Astrološki pregled za sredo 1. junij

dnevni horoskop slika
Neprijetnim povezavam navkljub, bo v nas veliko volje, moči in tudi vztrajnosti, da se ne bomo predali.

Sreda naznanja sredino tedna. Delovnega tedna. In ta bo v znamenju Lune v ovnu. Dinamično? Aktivno? Vzburljivo? Pogumno? Naporno? Nepremišljeno? Vse to, ali pa nič. Neprijetnim povezavam navkljub, bo v nas veliko volje, moči in tudi vztrajnosti, da se ne bomo predali. Izkoristimo ovnovo drznost in samozavest.

Zjutraj bo Luna zakorakala v kvadrat z R Plutonom. Ob 7.35. bomo še posebno kritični do sebe in drugih. Naša vztrajnost zna rušiti rekorde saj bomo nepopustljivi in neprizanesljivi. Težko se bomo postavili v kožo drugega.

V roku desetih ur, bo Luna naredila tudi konjunkcijo z Uranom. Tudi ta povezava nas bo spodbudila v akcijo in marsikatero reakcijo. Nekoliko nepremišljeni bomo in izgubljeni hkrati. Vseeno nam odločnosti in zagrizenosti ne bo primanjkovalo.

Levi in ribe, pa še kakšen izmed nas, lahko že zaznavamo, da je v zraku še posebno nekaj več nejasnosti. V četrtkovih jutranjih urah se bo dovršil kvadrat Sonca in Neptuna. Iluzije, nejasni in nerealni cilji, varljivost, zasanjanost, izgubljenost. Vse to nosi ta aspekt. Kot bi bili brez moči in volje napredovati ali narediti karkoli. To povezavo bo moč zaznati že danes, zato previdno v svojih odločitvah in zaupanju. Če res ni nujno, danes ne sprejemajmo večjih odločitev. Raje si vzemimo čas za premislek in počakajmo do… ponedeljka?