Astrološki pregled za ponedeljek 12. december

dnevni horoskop slika
Postanemu dopoldnevu sledi nekoliko hitrejši ritem.

Ponedeljek je dan za nov začetek. Luna bo sprva še v znamenju bika in nas tolažila, mirila in spodbujala v pravo smer. Do 13.41. ure bo v praznem teku, tako da bomo resnično lahko začutili vse kar nam lahko ponudi. Poleg tega nam bo nekaj sporočala tudi s pozicije svoje dispozitorice, ki je v vodnarju. Od tu pa nas bo bolj spodbujala v gibanje in drugačno fleksibilnost. Hitreje se bomo znali odzivati in odločati.

Ko bo Luna prestopila v znamenje dvojčka, pa bomo lahko zaznali več odprtosti in radovednosti. Več bo dinamike, gibanja, druženja in pogovarjanja. Hitro se bomo zapletli v raznorazne pogovore z najrazličnejšimi ljudmi. Tudi na ta način si lahko obogatimo svoje znanje. Toda, ker Merkur postopoma upočasnjuje svojo hitrost, ne pričakujte, da bomo ljudje v tem obdobju mož besede, saj se marsiakteri dogovori sklenjeni v času pred Merkurjevim obratom, lahko kmalu izkažejo kot jalovi.

In danes zjutraj ob 7.56. uri se sestavi trigon Sonca in R Urana. Uspešen dan za leve in vodnarje, ki so veliko tega povezovanja lahko začutili že včeraj. Te močne, intenzivne in tudi rušilne energije bomo lahko vsaj malo ali posledično zaznali tudi ostali. Moč volje in razuma bo v ospredju in veliko energije nas bo preplavljalo in nagovarjalo, da naredimo premike in si vzamemo kar je naše. Samozavest, pogum, odločnost, prodornost, zagnanost, naprednost, drugačnost so energije, ki jih lahko pričakujem v tem času.