Astrološki pregled za petek 23. september

dnevni horoskop slika
Bolj se bomo obrnili vase in si želeli bližine ljubih oseb, dobre hrane in več miru.

V petek bomo zelo hitro spremenili svojo dnevno dinamiko. Luna v dvojčku nas bo zabavala le kratek čas in nam nosila navdih in željo po druženju. Ob 10.33. uri bo zavladala bolj umirjena in tiha energija Lune v raku. Bolj se bomo obrnili vase in si želeli bližine ljubih oseb, dobre hrane in več miru.

Preden bo Luna zamenjala znamenje bo na zadnji stopinji sestavila trigon z Venero in jo prav tako spodbudila k svojemu prestopu. S tem trigonom bomo mi lahko čutili več sreči in zadovoljstva. V sebi bomo nosili več prijetnih in mirnih čustev.

Še enkrat bomo priča trigonu Merkurja in R Plutona. Zaradi Merkurjevega obrata se bosta danes ob 10.51. uri ponovno povezala in pokazala svoje energije. V kolikor še nisem jasno poudarila, bodo te energije najbolj pritegnile in prevzele dvojčke, device in škorpijone. Oni že nekaj dni zaznavajo večjo moč, prodornost in neko povezanost. Znali bomo vztrajati, raziskovati in se držati svojih obljub. Vsekakor bomo izvedeli nekaj, kar nam je bilo skrito že dolgo časa. Ugotovili bomo zakaj je temu tako in znali bomo slediti svojim notranjim vzgibom in potrebam. Tudi kakšen (ne)ustrezen komentar znamo podati.

Ob 11.56. uri bo Luna naredila kvadrat s Soncem in s tem zadnji krajec. Tudi energije bo manj, bo pa zato potreba po zaključevanju večja. Privoščimo si zaslužen počitek. Spodbujena pa bo konjunkcija Sonca in Jupitra. Luna bo svoj kvadrat z Jupitrom sestavila ob 22.13. uri. Vse do ponedeljka, 9.00. ure pa bo v zraku mogoče čutiti energije, ki jih prinaša konjunkcija Sonca in Jupitra. Veliko bo pozitivne usmerjenosti, naravnanosti, kot tudi širokosrčnosti in dobrih namer bodo deležni predvsem levi, strelci in ribe. Njihov zanos bo povečan. Radi bodo pomagali, dajali podporo in njihova nesebičnost bo prevladovala. Poleg tega bomo imeli več priložnosti uspeha in celo zaslužka. Več bo sprejemanja kot tudi podarjanja. Veliko lepih, pozitivnih in dobrih misli želim.

Z Venerinim prestopom v škorpijona, ki bo na vrsti ob 16.50. uri, pa se bo svet najbolj in najmočneje spremenil bikom in tehtnicam. Prijazna in mirna Venera se bo morala prilagoditi intenzivnim in tudi neizprosnim energijam škorpijona. Povečan bo njihov seksapil, karizma, odločnost, vztrajnost in tudi borbenost. Harmonija in smisel za lepe in prijetne odnose bodo nekako obviseli v zraku. Borba za svoje potrebe in standarde bo bolj izpostavljena v tem obdobju. Prepuščanje in iskrenost bosta težko prišla na plan, saj bo potreba po pazljivosti in premišljenosti toliko večja. Lahko pa to obdobje izkoristimo za (finančna) vlaganja in dogovore, ki nas bodo obogatili.